Office Delve za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Koristite Delve da se povežete i saradnja sa drugim osobama, a da biste otkrili i Organizovanje informacija koje verovatno biti najinteresantnije će vam trenutno – širom usluge Office 365. Delve samo prikazuje informacije koje već imate pristup. Druge osobe neće videti privatnih dokumenata.

Idite na Office Delve za Windows mobilnim – pregled

Delve za meni operativnog sistema Windows

Obaveštenja

Delve za Windows će vas obavestiti kada vaše kolege imaju novi ili ažurirani dokumente. Videćete obaveštenja u centru aktivnosti na uređaju. Takođe možete da vidite ko ima novi ili ažurirani dokumente na tabli obaveštenja/osobe u aplikaciji.

Ne prikazuj obaveštenja o Delve u centru za radnju

 1. U usluzi Delve za Windows, idite na postavke.

 2. U okviru obaveštenja, izaberite stavke postavke operativnog sistema Windows.

 3. Pronađite Delve na listi obaveštenja i isključite postavku da biste isključili.

Omiljene lokacije

Da biste označili dokument kao omiljene, kliknite na ikonu obeleživač na karticu Obeleživač . Ako je dokument označen kao omiljene, ikona je plavo.

Prikaz, uređivanje, kopiranje i deljenje dokumenata

 • Da biste otvorili, kliknite dvaput na dokument.

 • Da biste uredili, kliknite desnim tasterom miša na dokument i izaberite stavku Uredi.

 • Kopiju, kliknite desnim tasterom miša na dokument i izaberite stavku Kopiraj.

 • Da biste delili, kliknite desnim tasterom miša na dokument i izaberite stavku deli. Izaberite opciju za deljenje. Deljenje opcije koje vidite na tabli za deljenje zavise od toga koju imate instalirane aplikacije.

Privatnih dokumenata

U verziju programa za Veb usluge Delve, dokumente koje delite sa nekim označene su katancem ikona. Delve za Windows ne prikazuje ikonu katanca, ali ima privatnost dokumenta ne menjaju. Samo možete da vidite privatnih dokumenata u usluzi Delve, osim ako odlučite da ih delite. Saznajte više o privatnosti

Promena sa slikom na naslovnoj stranici

Da biste promenili sliku pozadine u Delve za Windows, idite na verziju programa Delve za Veb. Na stranici profila, u gornjem desnom uglu kliknite na dugme Promeni fotografiju naslovnu stranicu , a zatim odaberite fotografiju sa liste.

Da li želite Delve na telefonu?

Office Delve za Windows Mobile – pregled je dostupna za Office ljudi koji žele rano pristup programe operativnog sistema Windows. Odmah preuzmi Preview aplikaciju i pošaljite nam povratne informacije.

Iz Windows prodavnice

Office Delve za Windows mobile – pregled

Delve za Windows Mobile

Obaveštenja

Delve za Windows pošalje push obaveštenja na telefon kada vaše kolege imaju novi ili ažurirani dokumenata. Takođe možete da vidite ko ima novi ili ažurirani dokumente na tabli obaveštenja/osobe u aplikaciji.

Onemogućavanje obaveštenja o usluzi Delve

 1. Dodirnite stavku na telefonu postavke > sistem > obaveštenja + radnje.

 2. Da biste onemogućili push obaveštenja, pronađite Delve na listi aplikacija i promenite klizač da biste isključili. Da biste onemogućili obaveštenja pojavljuje na ekranu radnju centar i zaključajte, promenite postavku da biste isključili odmah iznad.

Prikaz, uređivanje, kopiranje i deljenje dokumenata

  • Da biste otvorili ili uredite, dodirnite dokument, a zatim dodirnite stavku otvori.

   Ako nije već niste prijavljeni, bićete upitani da se prijavite u školi ili poslovnim nalogom. Možete takođe dodati poslovni ili školski nalog Windows phone uređaja tako da ne morate da unosite informacije svaki put kada se.

  • Kopiju, dodirnite dokument, a zatim dodirnite ikonu kopiju Kopiranje da biste dobili vezu ka dokumentu.

  • Da biste delili, dodirnite dokument, a zatim dodirnite ikonu "Deljenje" Deljenje . Opcije deljenja koje se pojavljuju na tabli za deljenje zavise od toga koju imate instalirane aplikacije.

Rad sa uslugom Delve

Povezivanje i saradnja u usluzi Delve

Da li su moji dokumenti bezbedni u usluzi Delve?

Skladištite dokumente tamo gde Delve može da im pristupi

Najčešća pitanja: Najčešća pitanja u vezi sa uslugom Delve

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Šta je to Office Delve?

Office Delve za iPhone

Office Delve za Android

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×