Припинення спільного доступу до блокнота в службі OneDrive

Якщо у службі OneDrive є спільний блокнот і більше не потрібно, щоб інші могли бачити й редагувати його, не обов’язково видаляти його з OneDrive – достатньо змінити настройки спільного доступу.

Щоб заборонити певному користувачу переглядати або редагувати блокнот, змініть дозволи в розділі "Спільний доступ із користувачем".

  1. Клацніть елементи Файл > Надати спільний доступ > Запросити користувачів.

  2. У розділі Спільний доступ із користувачем клацніть правою кнопкою миші ім’я користувача.

  3. Можна видалити його остаточно або змінити для нього дозволи.

    Змінення дозволів або припинення спільного доступу до блокнота для певного користувача

Примітка :  Щоб заборонити певному користувачу редагувати блокнот, дозволивши тільки переглядати його, змініть дозвіл із Можна редагувати на Можна переглядати.

Вимкнення посилання для спільного доступу

Якщо до блокнота надано спільний доступ за допомогою посилання, його можна вимкнути, щоб ніхто не міг переглядати або редагувати ваш блокнот. Якщо вибрати вимкнуте посилання, відобразиться повідомлення про те, що, можливо, посилання видалено, минув термін його дії, або немає дозволу на його перегляд.

  1. Клацніть елементи Файл > Надати спільний доступ > Отримати посилання на спільний доступ.

  2. Поруч з елементом Посилання для перегляду або Посилання для редагування натисніть кнопку Вимкнути посилання.

    Активування або вимкнення посилання для спільного доступу

Примітка :  Якщо відображається кнопка Створити посилання, а посилання відсутнє, це означає, що посилання на цей блокнот не створено або вимкнуто.

Отримуйте нові функції раніше за інших
Приєднайтеся до оцінювачів Office

Ця інформація корисна?

Дякуємо за ваш відгук!

Дякуємо за відгук! Схоже, вам може стати в нагоді допомога одного з наших спеціалістів служби підтримки Office, з яким ми вас можемо з’єднати.

×