Переміщення блокнота OneNote надано спільний доступ іншим користувачам

Увага! : Цю статтю перекладено за допомогою служби машинного перекладу; див. застереження. Версію цієї статті англійською мовою див. тут для отримання довідки.

Перш ніж перемістити спільний блокнот, яким можуть користуватись інші, зменште ризик розбіжностей, заздалегідь запланувавши переміщення в інше розташування та повідомивши про це іншим користувачам.

Переміщуйте блокноти, тільки якщо ви впевнені, що спільне редагування буде зведено до мінімуму. Також варто створити резервні копії всіх файлів, перш ніж вносити значні зміни, особливо під час роботи над важливим завданням. 

Крок 1. Підготовка до переміщення

Коли ви готові перемістити спільний блокнот у нове розташування, виконайте такі дії:

  1. Створіть новий блокнот (Файл > Створити) там, куди потрібно перемістити інший блокнот.

  2. Повідомте користувачам, спільно з якими ви використовуєте блокнот, про його переміщення та про те, що їм потрібно відкрити новий блокнот. Це можна зробити двома способами.

    • У вихідному блокноті створіть новий розділ зі сторінкою, яка містить інструкції (рекомендовано).

    • Надішліть іншим користувачам повідомлення електронної пошти з інструкціями.

  3. У будь-якому випадку додайте URL-адресу нового блокнота, а також текст на сторінці блокнота або в повідомленні електронної пошти з поясненням причини переміщення та відомостями про розташування переміщеного блокнота. 

Крок 2. Переміщення нотаток

Коли ви готові перемістити нотатки зі старого блокнота в новий, виконайте такі дії:

  1. Переконайтеся, що відкрито як старий, так і новий блокнот, а потім перетягніть кожний розділ блокнота зі старого в новий блокнот.

  2. Якщо перед цим у старому блокноті ви створили розділ із повідомленням про переміщення блокнота, залиште цей розділ у блокноті, не переміщаючи його. Таким чином, кожний користувач, який відкриє старий блокнот через деякий час (наприклад, співробітник, який повернувся з довгої відпустки), побачить, куди переміщено нотатки.

  3. Натисніть сполучення клавіш Shift+F9 на клавіатурі, щоб синхронізувати вручну всі блокноти, і дочекайтеся завершення синхронізації. Коли програма OneNote завершить синхронізацію змін, кожен користувач, увійшовши наступного разу в новий блокнот, бачитиме його структуру.

  4. Закрийте старий блокнот. Його не буде видалено, але ви більше не повертатиметеся до нього за звичкою.

На початок сторінки

Примітка : Застереження про машинний переклад: Цю статтю перекладено комп’ютерною системою без втручання людини. Корпорація Майкрософт пропонує таку послугу, щоб іншомовні користувачі могли дізнаватися про продукти, служби й технології Microsoft. Оскільки статтю перекладено за допомогою служби машинного перекладу, вона може містити смислові, синтаксичні або граматичні помилки.

Отримуйте нові функції раніше за інших
Приєднайтеся до оцінювачів Office

Ця інформація корисна?

Дякуємо за ваш відгук!

Дякуємо за відгук! Схоже, вам може стати в нагоді допомога одного з наших спеціалістів служби підтримки Office, з яким ми вас можемо з’єднати.

×