Office

Видалення даних користувачів у Microsoft Planner

Щоб переконатися, що користувач видалений із Microsoft Planner, ви видалите цей користувач у центрі адміністрування Microsoft 365. Після видалення користувача їх телеметрії буде видалено в Microsoft Planner, а ім'я користувача зміниться на "колишні користувачі". Якщо потрібно видалити інформацію, відмінну від імені користувача та телеметрії, знадобиться отримати доступ до відповідних планів і виконати це вручну.

Видалення користувача з планувальника

Щоб отримати адміністратор Office 365, перейдіть до центру адміністрування Microsoft 365 та видаліть користувача, виконавши кроки, описані в статті видалення користувача з вашої організації.

Ви також видаляєте користувача зі служби Azure Active Directory. Обліковий запис можна відновити протягом 30 днів, після чого його дані буде видалено остаточно.

Увага!: Якщо видалити користувача з служби Azure Active Directory спочатку, ви не зможете експортувати плани користувача з Microsoft Planner. Переконайтеся, що потрібно експортувати плани від Microsoft Planner спочатку, якщо ви хочете видалити користувача з вашої організації.

Що буде видалено автоматично

Після видалення користувача їх телеметрії та імені користувача буде видалено, як описано нижче.

  • Усі телеметричні дані буде видалено.    Це трапляється щоразу, коли користувач видаляється зі служби Azure Active Directory.

  • Ім'я користувача та User.Id видаляються.    У програмі Microsoft Planner зберігаються ім'я користувача та User.Id, що відповідатиме обліковому запису username. Під час видалення користувача служба Microsoft Planner зберігає ім'я користувача, але видаляє його назву та User.Id. Це дає змогу програмі Microsoft Planner виконати такі дії:

    • Перейменувати користувача на "колишнього користувача". Усі видалені користувачі будуть перейменовані "колишні користувачі".

    • Зберігайте інформацію про "завдання, створене за", "завдання призначено" та "завдання завершено" під ім'ям "колишній користувач".

Видалення певних даних користувача

Оскільки Microsoft Planner – це спільна програма, у якій велика частина роботи буде спільною, видалення користувача не видаляє будь-які плани, завдання або вміст, до яких користувач займався або посилається на нього. Якщо потрібно видалити або змінити дані, які входять до складу планів і завдань, можна відредагувати план уручну.

Щоб змінити план, виконайте одну з наведених нижче дій.

  • Надайте дозволи для групи, які мають особисті дані користувача.    Це Найкорисніша, коли дані користувача не мають доступу до цього користувача.

  • Змініть пароль користувача та ввійдіть як користувач.    Ця дія найкраще підходить для планів, які користувач брав участь у програмі.

    Увага!: Змінення пароля користувача та вхід у систему, лише якщо ви робите це, перш ніж видаляти користувача з вашої організації.

Якщо ви маєте дозволи або ввійшли в систему як користувач, ви можете змінити або видалити будь-який план, завдання або інший вміст, який більше не має посилатися на користувача.

Додаткові відомості

Експортування даних користувачів у Microsoft Planner

Примітка.:  Цю сторінку перекладено за допомогою засобу автоматичного перекладу, тому вона може містити смислові, синтаксичні або граматичні помилки. Ми вважаємо, що цей вміст стане вам у пригоді. Повідомте нас, чи була ця інформація корисною. Для довідки цю статтю можна переглянути англійською мовою.

Удосконалення навичок роботи з Office
Ознайомтеся з навчальними матеріалами
Отримуйте нові функції раніше за інших
Приєднайтеся до оцінювачів Office

Ця інформація корисна?

Дякуємо за ваш відгук!

Дякуємо, що знайшли час і надіслали нам відгук! Можливо, у нас не буде часу відповісти на кожен коментар, але докладемо максимум зусиль, щоб переглянути їх усі. Вас цікавить, як ми використовуємо ваші відгуки?

×