Varför togs en lista bort och lades till igen i SharePoint Workspace när den återställdes på servern?

Viktigt!: Den här artikeln är maskinöversatt, se ansvarsfriskrivningen. Den engelska versionen av den här artikeln finns här för din referens.

En SharePoint-administratör kan av olika skäl behöva köra en återställningsprocess på en SharePoint-lista. Åtgärden krävs ofta om det uppstår ett problem med listan, till exempel skadade data. När en lista måste återställas på servern måste den även tas bort och läggas till igen på SharePoint-arbetsytan. Du får följande meddelande:

Varningsmeddelande med information om att listan kommer att tas bort och läggas till igen

När listan läggs till igen på SharePoint-arbetsytan omfattar listans data det innehåll som senast synkroniserades mellan SharePoint-arbetsytan och SharePoint-webbplatsen. Om du har osynkroniserade uppdateringar när du tar emot meddelandet om synkroniseringsinformation förlorar du dessa uppdateringar.

Obs!: Ansvarsfriskrivning för maskinöversättning: Den här artikeln har översatts av ett datorsystem utan mänsklig inblandning. Microsoft erbjuder dessa maskinöversättningar för att hjälpa icke engelskspråkiga användare att ta del av information om Microsofts produkter, tjänster och tekniker. Eftersom artikeln är maskinöversatt kan den innehålla fel i ordval, syntax och grammatik.

Utöka dina kunskaper
Utforska utbildning
Få nya funktioner först
Anslut till Office Insiders

Hade du nytta av den här informationen?

Tack för din feedback!

Tack för din feedback! Det låter som att det kan vara bra att koppla dig till en av våra Office-supportrepresentanter.

×