Zaustavljanje sinhronizacije biblioteke sa programom OneDrive for Business

Zaustavljanje sinhronizacije biblioteke sa programom OneDrive for Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste sinhronizovali OneDrive for Business ili u biblioteci lokacije SharePoint u fascikli na vašem računaru, možete da zaustavite sinhronizaciju ove fascikle u bilo kom trenutku. Kada zaustavite sinhronizaciju fascikle, možete da isključite fasciklu na računaru iz biblioteke na serveru. Možete uvek da sinhronizujete biblioteke sa računarom ponovo.

Zašto se zaustavlja sinhronizacija biblioteke?

Obično, zaustavite sinhronizaciju kada više ne treba da sinhronizuju ispravke između fascikle i biblioteke na serveru, ili zato što završite projekta. Ako zakazivanje veza između fascikle i biblioteke na serveru, često možete rešiti problem tako što ćete zaustavljanje trenutni odnos sinhronizacije i Sinhronizovanje datoteka sa klijenta za sinhronizaciju OneDrive u operativnom sistemu Windows, kao da je po prvi put.

Napomena:  Ako imate problema sa sinhronizacijom, takođe možete da pokrenete alatku Popravka. Popravka prekida vezu svih biblioteka koje trenutno sinhronizujete i ponovo je uspostavlja.

Možete i da pauzirate sinhronizaciju fascikle. To omogućava da privremeno zaustavite sinhronizaciju fascikle bez prekidanja veze sa bibliotekom na serveru. Sinhronizaciju možete da pauzirate ako u ovom trenutku ne želite da koristite sistemske resurse za sinhronizaciju. Sinhronizaciju možete da nastavite u bilo kom trenutku.

Vaš pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Sinhronizaciju biblioteke OneDrive for Business je funkciju Windows i OneDrive for Business aplikacije i specifične za vaš računar. Možete samo da postavite pokazivač i zaustavite sinhronizaciju sa lokalnog računara, ne i sa online aplikaciju.

Kada ste zaustavili sinhronizaciju skupa datoteka, možete da ih izbrišete sa nekog lokalnog računara, ili sa OneDrive for Business. Ako izbrišete datoteke iz OneDrive for Business na mreži, a zatim ponovo sinhronizujte, taj datoteka će biti izbrisana sa lokalnog računara.

Možete da zaustavite sinhronizaciju biblioteke, ali ne i pojedinačnih datoteka ili fascikli u toj biblioteci.

Listu dodatnih informacija o sinhronizovanju biblioteka u usluzi OneDrive for Business ili OneDrive for Business potražite u članku Sinhronizovanje biblioteka pomoću usluge OneDrive for Business

Napomena: Sinhronizovanje biblioteke možete da zaustavite samo ako koristite prethodni OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju. Niste sigurni koji klijent za sinhronizaciju koristite?

Kada zaustavite sinhronizaciju fascikle, prekida se njena veza sa bibliotekom. Sve datoteke se zadržavaju u prethodno sinhronizovanoj fascikli. U bilo kom trenutku možete ponovo da sinhronizujete biblioteku sa računarom. Kada ponovo pokrenete sinhronizaciju biblioteke, kreiraće se nova fascikla na računaru. Ako ona bude koristila isto ime, na kraj imena će biti dodat broj, na primer, 1, 2 i tako dalje.

 1. Desnim tasterom miša kliknite na ikonu OneDrive for Business Ikona prethodnog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. na sistemskoj traci poslova Windows na dnu ekrana, a zatim izaberite stavku Zaustavi sinhronizaciju fascikle...

  Snimak ekrana menija prethodne usluge OneDrive for Business sa izabranom stavkom „Zaustavi sinhronizaciju“.

  Napomena: Ako OneDrive for Business ikonu Ikona prethodnog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. nije vidljivo, kliknite na Prikaži skrivene ikone dugme Dugme za prikazivanje ikona obaveštenja u traku obaveštenja. Ako i dalje ne vidite ikonu, OneDrive for Business možda nije pokrenut. Idite na Start, otkucajte OneDrive u polje za pretragu i izaberite OneDrive for Business.

 2. Izaberite fasciklu za koju želite da zaustavite sinhronizaciju i kliknite na dugme Zaustavi sinhronizaciju.

 3. Kliknite na dugme Da da biste pristali da trajno zaustavite sinhronizaciju fascikle, a zatim kliknite na dugme U redu.

Da biste zadržali vezu između računara i servera, ali privremeno zaustavili sinhronizaciju, sledite ove korake da biste pauzirali relaciju sinhronizacije.

Pauziranje sinhronizovanja biblioteke pomoću novog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju

 1. Desnim tasterom miša kliknite na ikonu OneDrive for Business Ikona novog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. na sistemskoj traci poslova Windows na dnu ekrana, pomerite kursor preko Pauziranje sinhronizacijei odaberite stavku 2 sati, 8 satiili 24 časa.

  Snimak ekrana novog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju sa izabranom stavkom „Pauziraj sinhronizaciju“.

  Napomena: Ako se ne vidi ikona OneDrive Ikona novog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. , kliknite na dugme Prikaži skrivene ikone Dugme za prikazivanje ikona obaveštenja na sistemskoj paleti. Ako i dalje ne vidite ikonu, OneDrive možda nije pokrenut. Idite na Start, otkucajte OneDrive u polje za pretragu i izaberite stavku OneDrive.

 2. Tako ćete pauzirati sinhronizacije za OneDrive for Business. Da biste nastavili sinhronizaciju, desnim tasterom miša kliknite na ikonu OneDrive for Business Ikona novog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. Windows sistemskoj traci poslova, a zatim kliknite na dugme Nastavi sinhronizaciju.

Pauziranje sinhronizovanja biblioteke pomoću prethodnog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju

 1. Desnim tasterom miša kliknite na ikonu OneDrive for Business Ikona prethodnog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. na sistemskoj traci poslova Windows na dnu ekrana, a zatim kliknite na dugme Pauziraj sinhronizaciju.

  Snimak ekrana menija prethodne usluge OneDrive for Business sa izabranom stavkom „Pauziraj sinhronizaciju“.

  Napomena: Ako OneDrive for Business ikonu Ikona prethodnog OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju. nije vidljivo, kliknite na Prikaži skrivene ikone dugme Dugme za prikazivanje ikona obaveštenja u traku obaveštenja. Ako i dalje ne vidite ikonu, OneDrive for Business možda nije pokrenut. Idite na Start, otkucajte OneDrive u polje za pretragu i izaberite OneDrive for Business.

 2. Tako ćete pauzirati sinhronizacije za sve biblioteke koje ste sinhronizovali sa računarom. Da biste nastavili sinhronizaciju, kliknite desnim tasterom miša na OneDrive for Business ikonu na sistemskoj traci poslova Windows , a zatim kliknite na dugme Nastavi sinhronizaciju.

Takođe pogledajte

Sinhronizacija datoteka uz novi OneDrive klijent za sinhronizaciju u operativnom sistemu Windows

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×