Zaustavljanje obrade dodatnih pravila u usluzi Outlook na vebu

Pravila vam omogućavaju da rukujete e-porukama na osnovu više različitih kriterijuma. Na primer, sve poruke od menadžera možete da premestite u neku fasciklu, odnosno možete odmah da izbrišete sve poruke sa dosadnog sajta za kupovinu na mreži.

Ponekad možete da podesite nekoliko pravila koja se mogu primeniti na jednu poruku. Na primer, ako ste kreirali pravilo za premeštanje svih poruka sa redom za temu „Izveštaj o prodaji“ u neku fasciklu, a zatim kreirali drugo pravilo za brisanje svih poruka sa prilozima, verovatno nećete želeti da se izbriše e-poruka „Izveštaj o prodaji“ koja sadrži prilog. Ako to ne želite, možete da koristite opciju Zaustavi obradu dodatnih pravila na prvom pravilu.

Naredna pravila će biti zanemarena, čak i ako se odnose na tu poruku. Bez ove postavke, pokrenuće se sva pravila koja se odnose na tu poruku.

Kako sve ovo funkcioniše?

U ovom primeru, pravilo „Izveštaj o prodaji“ premešta sve e-poruke koje u temi sadrže reči „izveštaj o prodaji“ u fasciklu „Izveštaji o prodaji“. Pravilo KUPITE ODMAH briše sve poruke koje sadrže reči „Kupite odmah“ u telu poruke. Ako primite poruku sa temom „Izveštaj o prodaji“ i rečima „kupite odmah“ u telu poruke, da li želite da izbrišete tu poruku?

Ako to ne želite, dodajte kriterijum za zaustavljanje obrade dodatnih pravila u pravilo „Izveštaj o prodaji“.

Dijalog „Pravila i obaveštenja“

Potrebna vam je dodatna pomoć oko pravila?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×