Započnite ćaskanje u timovima

Započnite ćaskanje u timovima

Možete da počnete jedan na jedan i grupišete ćaskanje na isti način: tako što ćete izabrati stavku novo ćas Ikona "novo ćaskanje" Kanje na vrhu timova.

Da biste započeli ćaskanje, izaberite stavku novo ćaskanje na vrhu timova.

Započinjanje jednogovornog ćaskanja

Kada izaberete novu Ikona "novo ćaskanje" u timovima ćaskanja i unesete ime osobe, sastavite poruku u polju na dnu ćaskanja. Da biste otvorili Opcije oblikovanja, izaberite stavku Oblikuj Dugme „Razvij“ ispod polja gde kucate poruku.

Izaberite stavku oblikovanje da biste razvili polje.

Kada budete spremni, izaberite stavku Pošalji Pošaljite ikonu poruke. . Ovo pokreće ćaskanje.

Takođe možete da pokrenete ćaskanje za jedan-na-jedan sa neke kartice profila. Otvorite ga tako što ćete kliknuti na sliku na kanalu ili iz pretrage.

Pokretanje i imenovanje grupnog ćaskanja

Započnite jednu na isti način na koji započinjete jednostrano ćaskanje: izbor novog ćaskanja Ikona "novo ćaskanje" u timovima na vrhu timova. Kliknite na strelicu nadole sa krajnje desne strane polja " za " i otkucajte ime za ćaskanje u polju ime grupe . Zatim otkucajte imena osoba koje želite da dodate u polje za .

Imenujte grupno ćaskanje u timovima.

Ovo započinje novi razgovor. Svako ko ima pristup grupnom ćaskanju može da šalje poruke.

Možete da dodate u 100 osobe u grupnom ćaskanju. 

Dodavanje osoba u razgovor

Da biste više osoba ponavljate u razgovoru, samo kliknite na dugme Dodaj osobe Dugme „Dodavanje osoba u tim“ u gornjem desnom uglu timova. Zatim otkucajte imena osoba sa kojima želite da ćaskate, izaberite količinu istorije ćaskanja koju želite da dodate i kliknite na dugme Dodaj

Napomena: Kada dodate nekoga u grupnu ćaskanje (ne jedan na jedan), možete da uključite istoriju ćaskanja. 

Istorija ćaskanja u timovima

Timovi će sačuvati celokupnu istoriju ćaskanja, sve do prve poruke. Ako neko napusti grupu, njihove reakcije ćaskanja i dalje se nalaze u istoriji ćaskanja.

Pregled učesnika grupnog ćaskanja

Da biste videli ko se nalazi u grupnom ćaskanju, zadržite pokazivač iznad broja učesnika u zaglavlju ćaskanja da biste prikazali listu svih imena.

Lista učesnika u zaglavlju ćaskanja

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×