Zamućenje pozadinu u timovima sastanku

Zamućenje pozadinu u timovima sastanku

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Nisu zadovoljni na pozadinu na video zapisa sastanku? Isprobajte pozadine obris. Će se pojaviti i dok sve iza koje je suptilno skriven.

Napomena: Zamagljena pozadina možda neće sprečiti da osetljive informacije budu vidljive drugim učesnicima sastanka.

Da biste započeli sastanak pozadine mutno, pomerite klizač nejasno – onu sa desne strane video klizač – sa desne strane na ekranu Odaberite zvuka i video postavke kada ste se pridružite sastanku. Samo da znate, radi ovo samo za planirani sastanak.

Klizač za obris pozadine

Da biste uključili pozadinu Zamućenje tokom sastanka, kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ > Zamućenje moje pozadine.

Pozadine Zamućenje opcija

Ne podržavaju svi uređaji pozadine obris još uvek, ali radimo na tome. Da biste saznali ako je dostupna na uređaju, samo pokušajte da primenite prethodno opisanih. Kliknite na dugme Još opcija Dugme „Još opcija“ na sastanku. Ako Zamućenje moje pozadine će se pojaviti u meniju, onda se nalazite u preduzeća!

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×