Zakažite Teams sastanak sa Outlook-a

Zakažite Teams sastanak sa Outlook-a

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Teams uključuje Outlook programskog dodatka, što omogućava da kreirate nove timovima sastanke direktno iz programa Outlook. Takođe omogućava da osobe prikaz, prihvatite ili pridruživanje sastancima u svakom aplikaciji.

Napomena: Trenutno, možete da planirate sastanke timovima iz programa Outlook, ali niste odabrali kanal da biste ih.

Da biste planirali sastanak, otvorite Outlook i prebacite se na prikaz kalendara. Kliknite na Novi sastanak tima na vrhu prikaza.

Dugme "Nova timovima sastanka" u programu Outlook

Dodavanje na polje koje želite da pozovete – čak i možete da pozovete cela grupa kontakata (ranije se zvao liste distribucije). Dodajte temu sastanka, lokaciju, vreme početka i vreme završetka. Zatim kliknite na dugme Pošalji.

Takođe možete da pozovete ljude izvan vaše organizacije iz programa Outlook. Uverite se da ih kao goste dodate pre pokretanja sastanka ili će morati da se pridružite anonimno.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×