Zahtevi za Office 365 lockbox klijenta

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste Office 365 administrator, zahtevi za lockbox klijenta vam omogućavaju da kontrolišete način na koji inženjer za podršku pristupa vašim podacima. Ako naiđete na problem, možda će vam ponekad za rešavanje tog problema biti potrebna pomoć Microsoft inženjera za podršku. U nekim slučajevima će inženjer za podršku zahtevati pristup vašem Office 365 sadržaju radi rešavanja problema. Zahtevi za lockbox klijenta vam omogućavaju da kontrolišete da li želite inženjeru za podršku da dozvolite pristup vašim podacima ili ne. Zahtev takođe ima vreme isteka, a pristup sadržaju se uklanja nakon što inženjer za podršku reši problem. Pogledajte Informacije o bezbednosti, privatnosti i usaglašenosti za Office 365 i Microsoft Dynamics CRM Online za više informacija o tome kako Office 365 koristi vaše podatke.

Korisnička pretinac uključene su u Office 365 E5 plan. Ako nemate je Office 365 E5 plan, možete da kupite odvojenom klijenta pretinac pretplatu uz bilo koju Office 365 Enterprise plan. Pogledajte planove i cene za više informacija. Korisnička pretinac radi sa Exchange Online, SharePoint Online i OneDrive for Business.

Primer korisnička pretinac zahtev

U nastavku slede tipični koraci za zahtev za lockbox klijenta.

 1. Neko u vašem preduzeću ili školi ima problem sa svojim Office 365 poštanskim sandučetom.

 2. Nakon nekog vremena provedenog u rešavanju problema ipak ne možete da ga ispravite, pa otvarate zahtev za podršku pomoću Microsoft podrške.

 3. Inženjer za podršku pregleda zahtev za uslugom i treba mu pristup vašem Exchange Online sadržaju kako bi ispravio problem.

 4. Inženjer za podršku se prijavljuje u alatku za zahtev za lockbox klijenta i šalje vam e-poruku koja vas obaveštava da imate zahtev za lockbox klijenta na čekanju. Menadžeri Microsoft podrške pregledaju sve zahteve pre nego što vam pošalju vaš.

 5. Alatka za zahtev za lockbox klijenta vam šalje e-poruku koja vas obaveštava da imate zahtev za lockbox na čekanju.

 6. Prijavite se na Office 365 administrativni centar i odobrili zahtev.

  Napomena: Ako odbijete zahtev ili ga ne odobrite u roku od 12 sati, pristup se automatski opoziva. Ako se to dogodi, možda ćete i dalje imati određeni problem sa uslugom koji ćete rešiti ako inženjeru dozvolite pristup sadržaju.

 7. Inženjer za podršku prima poruku o odobrenju, prijavljuje se u Exchange Online i rešava problem. Čim se problem reši, zahtev za lockbox klijenta se zatvara, a pristup se opoziva.

Uključivanje kupca pretinac zahtev za isključivanje u Office 365 administrativni centar

Možete da uključite zahtev pretinac korisnika ili isključivanje u Office 365 administrativni centar. Kada uključite zahtev pretinac korisnika, potrebno je da bi dobio na odobravanje pre pristupa sadržaju da biste rešili problem. Da biste isključili kupca pretinac zahteve za isključivanje:

 1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. Idite u Office 365 centar administracije.

 3. Idite na postavke > bezbednost i privatnost i pomerite se da biste pronašli Klijenta pretinac:

  Uređivanje korisničkog pretinac u centru administracije

  Ako i dalje koristite stari Office 365 administrativni centar, idite na Postavke usluge > Pretinac klijenta:

  Usluga postavki klijenta pretinac u centru administracije
 4. Kliknite na dugme Uredi i premeštanje preklopnik uključili ili isključili pretinac zahteva da uključite ili isključite.

  Zahtevanje odobrenja za kupca pretinac

Odobrite ili odbijete zahtev kupca pretinac u Office 365 administrativni centar

 1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. Idite u Office 365 centar administracije.

 3. Idite na postavke > Podrška > zahtevi za uslugom.

  Zahtevi za pristup podacima
 4. Izaberite zahtev za lockbox klijenta, a zatim kliknite na dugme Odobri ili Odbaci.

Pogledajte zahteve klijenta pretinac za stranicu u stara Office 365 administrativni centar da biste prikazali sve zahteve za pretinac klijenta.

 1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. Idite u Office 365 centar administracije.

 3. Idite na stranicu Podrška i izaberite stavku Zahtevi za Lockbox klijenta.

  Spisak svih zahteva za pristup podacima
 4. Pogledajte listu svih vaših zahteva za podršku.

  Istorija svih zahteva za pristup podacima

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×