Zahtevi za Microsoft OS za Office 2019 za Mac i Office 365 za Mac

Da bi vam obezbedila najbolje iskustvo, Office za Mac podržava tri najnovije verzije programa MacOS. Sa izdanjima macOS 10,15 Catalina, Office 365 za Mac i Office 2019 za Mac podržavaju macOS 10,15, 10,14 i 10,13. Kretanje dalje, dok su nove glavne verzije Macosa opšte napravljene, Microsoft će odustati od podrške za stariju verziju i podržati najnovija i prethodna dva verzija Macosa.

Šta ako ne ažurirate macOS podržanu verziju?

Ako ste na nepodržanoj verziji macOS-a, Office aplikacije i dalje rade, ali više ne biste dobijali ispravke koje uključuju bezbednosne ispravke. Na primer, ako ste na macOS 10,13, ali kasnije ne ažurirate macOS na podržanu verziju kada macOS 10,13 više nije podržan, nećete primati bilo kakve ispravke bilo koje vrste.

Dok se nove glavne verzije macOS objavljuju i starije verzije postaju nepodržane, preporučuje se da nastavite da ažurirate macOS u podržanu verziju da biste dobili glavnu podršku kao što su bezbednosne ispravke, kao i nove funkcije (ako ste Office 365 za Mac pretplatnik). Ovo se odnosi i za Office 365 za Mac i Office 2019 za Mac korisnike.

Šta je sa Office 2016 for Mac?

Ako imate jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 za Mac ili imate Office 365 za Mac i koristite Office 2016 za Mac verziju u verzijama Mejos starijih od 10,13, sistemski zahtevi za Office se neće promeniti. Pogledajte članak životni ciklus proizvoda za detalje o tome kada će se završiti podrška za Office 2016.

Takođe pogledajte

Zahtevi za Office sistem

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×