Za informacije o LinkedIn i funkcijama u programu Microsoft aplikacija i usluga

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da vidite informacije iz javne profile LinkedIn u Microsoft aplikacija i usluga, na primer kada zadržite pokazivač iznad slike osobe u Outlook. Ako se povezujete na LinkedIn i Microsoft naloge, možete videti dodatne LinkedIn informacije o profilu. Tokom vremena, takođe može da očekuje umrežavanja utiska pri radu na LinkedIn poboljšane i obogaćena podatke iz Microsoft nalog.

Napomena: LinkedIn informacije ćete videti samo ako vi ili vaša organizacija dobili vest koja uključuje funkcije LinkedIn ili ako ste se pridružili Iznutra Office program. Neke funkcije LinkedIn uvode se postepeno, tako da LinkedIn funkcije vidite može neznatno da se razlikuje od ovoga što je opisano u ovom članku.

Važno: Radimo poštuje privatnost i poиastvovali LinkedIn privatnosti i postavki vidljivosti profil. Više informacija o privatnosti prilikom korišćenja LinkedIn u vaš Microsoft radi naš školski nalog (na primer sam@contoso.com) ili ličnog Microsoft naloga (na primer sam.raley@outlook.com)

U kojim Microsoft aplikacija i usluga može da vidi LinkedIn informacije?

Možete da vidite LinkedIn informacije u Pomoćnik za biografije u Word i na profilu kartice u:

 • Outlook Veb aplikacijama zasnovanim na (Outlook.com i Outlook na vebu)

 • SharePoint Online (samo za Microsoft školu ili posao nalozi)

 • OneDrive for Business (samo za Microsoft školu ili posao nalozi)

Da biste videli neke osobe kartica profila, jednostavno zadržite pokazivač iznad njihovih slika ili ime.

Kartica profila u programu Outlook

Najčešća pitanja

Pre nego što povežete nalozi, možda ćete videti neke informacije o profilu LinkedIn primer osobe LinkedIn fotografije profila, ime, preduzeća i radno mesto u Microsoft aplikacija i usluga.

Nakon povezivanja naloge, možda ćete videti dodatne LinkedIn informacije o profilu. Na primer, možete dobiti uvide na stvari koje treba da imate sa drugim osobama, kao što su da ste prisustvovali istu školu, bez potrebe da napustite Microsoft aplikacije ili usluge i idite na LinkedIn. Ili, kada komuniciram sa kolegama u Outlook, možete lako da vidite ako ste i te kolege delite uobičajenih vezu sa LinkedIn.

Tokom vremena, takođe može da očekuje umrežavanja utiska pri radu na LinkedIn poboljšane i obogaćena informacije sa Microsoft naloga. Na primer, LinkedIn može predložiti da se povežete sa nekim Microsoft kontakata.

Napomena: Možda nećete videti sve LinkedIn profile zbog postavke pojedinačnih privatnosti. Više informacija potražite u članku Ne vidim osobe LinkedIn informacije u moj Microsoft aplikacija ili usluga. Zašto ne?

Ako odaberete da ne povežite svoje LinkedIn i Microsoft naloge, nećete videti LinkedIn informacije u Microsoft aplikacija i usluga. Na primer, kada komuniciram sa kolegama, nećete moći da biste poslali poziv za direktno da se povežete ili videli da li je bilo koju vezu zajednički.

 1. Idite na Microsoft aplikacije ili rešenje, na primer Outlook.com.

 2. Izaberite sliku profila ili ime da biste otvorili njihove kartica profilaneke osobe.

 3. Izaberite LinkedIn.

 4. Izaberite stavku da, hajde da prođemo / LinkedIn i dalje.

 5. Prijavite se na nalog LinkedIn .

 6. Izaberite stavku prihvati. Sada su nalozi povezani.

  Napomena: Morate da izaberete prihvati u koraku 6 iznad da biste videli LinkedIn informacije na profilu kartice u programu Microsoft aplikacija i usluga.

 1. Idite na Microsoft aplikacije ili rešenje, na primer Outlook na vebu.

 2. Izaberite sliku profila ili ime da biste otvorili njihove kartica profilaneke osobe.

 3. Izaberite LinkedIn.

 4. Izaberite stavku da, hajde da prođemo / LinkedIn i dalje.

 5. Prijavite se na nalog LinkedIn .

 6. Izaberite stavku prihvati da biste se povezali LinkedIn nalog sa Microsoft.

 7. Izaberite stavku prihvati da biste se povezali Microsoft nalog sa LinkedIn.

 8. Sada su nalozi povezani. Izaberite to! da biste izašli iz veze ekranima.

  Napomena: Morate da izaberete prihvati korake 6 i 7 iznad da biste videli LinkedIn informacije na profilu kartice u programu Microsoft aplikacija i usluga.

Kad se povežete na nalog LinkedInMicrosoft ličnog naloga, dozvolite LinkedIn da bi profila, interesovanja, pretplatei podatke za povezivanje u Microsoft. Možete takođe omogućavaju Microsoft da pružite profila, Kalendar, interesovanja, pretplatei kontakte podatke u LinkedIn. Kontakte koji su uvezeni LinkedIn iz Microsoft nalog će biti uskladišten i zadržava na LinkedIn dok ih uklonite.

Saznajte više o tip podataka koji se dele nakon povezivanja LinkedIn i vaš Microsoft lični nalozi.

Kada povežete LinkedIn nalog da biste Microsoft poslovnog ili školskog naloga, dozvolite LinkedIn da pružite profila, interesovanja, pretplatei Povezivanje podataka na Microsoft.

Kad se povežete na MicrosoftLinkedIn nalog, dozvolite Microsoft da pružite sledeće podatke da biste LinkedIn:

 • Podaci o profilu – uključuje informacije kao što su ime, poslednje ime, fotografije profila, e-adresu, menadžera i osobe koje vi upravljate

 • Podaci iz kalendara – uključuje sastanke u svoje kalendare, njihove puta, lokacije i informacije o kontaktu učesnika. Informacije o sastanku, kao što su dnevni red, sadržaj ili sastanak naslov nije uključen u kalendaru podatke.

 • Pretplata podataka – uključuje pretplate koju obezbeđuje vaša organizacija da Microsoft aplikacija i usluga, kao što je Office 365.

 • Kontakti podataka – obuhvata liste kontakata u Outlook, Skype i druge usluge Microsoft naloga, uključujući kontakt informacije za osobe koje često komunicirate ili sarađujete sa. Kontakata biće povremeno uvezene skladište, i koristi LinkedIn, na primer da predloži veze, lakše organizujete kontakata i prikazali ažurirane informacije o kontaktima. Kontakte koji su uvezeni LinkedIn iz Microsoft nalog će biti uskladišten i zadržava na LinkedIn dok ih uklonite.

  Saznajte više o tip podataka koji se dele nakon povezivanja LinkedIn i Microsoft poslovni ili školski nalog.

Kada povežete nalozi i deljenje podataka između Microsoft i LinkedIn, u većini slučajeva, podaci će se deliti kroz aplikaciju programski pristup interfejsa (API) i neće biti naplaćene dugoročne prostora za skladištenje po LinkedIn. Imajte na umu da kontakata koji su uvezeni LinkedIn iz vašeg Microsoft ličnih ili Microsoft poslovni ili školski nalog će i dalje postoje LinkedIn dok ih uklonite.

Saznajte više o upravljanju uvezene kontakte na lokaciji LinkedIn.

Saznajte više o LinkedIn usluge, prenos podataka, i prostor za skladištenje.

Delite podatke Microsoft se koristi za prilagođavanje vašeg iskustva LinkedIn . Na primer, LinkedIn može predložiti da se povežete sa nekim Microsoft kontakata.

Saznajte više o tome kako se koristi podatke u LinkedIn izjava o privatnosti.

Uvek možete da zatražite kopiju ličnih podataka tog LinkedIn skladišti tako što ćete otići na profilu LinkedIn postavke naloga. LinkedIn pružiće vam podatke u u lako čitljivom formatu, uključujući sve podatke koji su uvezeni iz Microsoft naloga, kao što su kontakte.

Saznajte više o prikazivanju podataka u LinkedIn najčešća pitanja o privatnosti.

Da. Možete da uklonite podatke dozvola za deljenje isključivanjem nalozi. Lični nalog potražite u odeljku Kako da prekinete vezu LinkedIn i Microsoft lični nalozi? Poslovni ili školski nalog, pogledajte Kako da prekinete vezu LinkedIn i Microsoft posao ili školskog naloga?

Važno: Kontakti koji su uvezeni LinkedIn iz Microsoft ličnih ili poslovni ili školski nalog se ne brišu automatski kada prekinete vezu nalozi. Saznajte više o upravljanju uvezene kontakte na lokaciji LinkedIn

Ništa se menja sa e-porukama koje su povezane sa vašim nalogom LinkedIn . Rad ili škola, niti lične Outlook e-adrese će biti dodat u LinkedIn nalog kada se povežete nalozi.

Nije došlo do promena e-poštu. LinkedIn će slanje poruka na istu e-adresu kao ranije.

Takođe, povezivanje naloga ne menja šta se dešava kada ste poslali i primili poruke na LinkedIn.

Povezivanje nalozi ne automatski menja Microsoft ili LinkedIn fotografije profila.

Da, ste kontrolu nad nalog, možete da izaberete i ako i kako bi druge osobe će videti LinkedIn informacijama. Saznajte kako da prilagodite postavke LinkedIn javni profil.

Možda zato što:

Možda različitih razloga, kao što su:

 • Osoba nema LinkedIn profil.

 • Osoba koja ima LinkedIn postavke naloga koji ograničava vidljivost profil.

Na primer, recimo da je vaš lični nalog sam.raley@outlook.com i Vaš poslovni nalog je sam@contoso.com. Da biste dobili punu LinkedIn iskustvo u oba naloga, trebalo bi da povezujete lični nalog i poslovni nalog sa LinkedIn nalogom.

Da biste povezali lični nalog, pogledajte članak Kako se povezuju moje LinkedIn i moj lični nalozi Microsoft?

Da biste povezali poslovni ili školski nalog, pogledajte članak Kako da se povežete LinkedIn i Microsoft posao ili školskog naloga?

Ništa se menja sa informacije o profilu. Informacijama na LinkedIn neće zameniti informacijama u Microsoft ili obrnuto.

Na primer, recimo da je vaš naslov na LinkedIn profila „Visoki istraživač” i naslov u profilu Microsoft je „Sr UX istraživač”. U ovom slučaju, naslov na LinkedIn profila i dalje će biti prikazane kao „Visoki istraživač”, a vaš naslov na Microsoft profila i dalje će biti prikazane kao „Sr UX istraživač”.

Da, dokle god vaše Microsoft poslovni ili školski nalozi su sa različitim organizacijama. Na primer, recimo da ste puno radno vreme za Contoso i vreme za Fabrikam. Možete da se povežete na nalog LinkedIn oba posla naloga.

Preporučujemo da prekinete vezu nalozi kada napustite svoj trenutni posao. Ako dobijete Microsoft poslovni nalog iz vaš novi poslodavac, možete da se povežete ovo LinkedIn nalog.
Saznajte šta se dešava sa podacima kada prekinete vezu nalozi .

Da prekinete vezu i uklanjanje podataka iz ličnog naloga Microsoft dozvola za deljenje, uradite sledeće:

 1. Prijavite se na nalog Microsoft na https://accounts.microsoft.com

 2. Izaberite stavku Privatnost.

 3. U okviru druge postavke privatnosti, izaberite stavku aplikacije i usluge koje možete da pristupite podacima.

 4. Izaberite LinkedIn.

 5. Izaberite stavku Ukloni ove dozvole.

Da prekinete vezu i uklonite podatke sa svog naloga LinkedIn dozvola za deljenje, pogledajte odeljak Prekidanje veze sa LinkedIn i Microsoft naloga.

Važno: Kontakti koji su uvezeni LinkedIn iz Microsoft lični nalog se ne brišu automatski kada prekinete vezu nalozi. Saznajte više o upravljanju uvezene kontakte na lokaciji LinkedIn

Prekinite vezu i uklanjanje podataka iz Microsoft rad dozvola za deljenje ili školski nalog, uradite sledeće:

 1. Prijavite se u Microsoft poslovnog ili školskog naloga na https://account.activedirectory.windowsazure.com/profile.

 2. U okviru dozvole aplikacije, izaberite LinkedIn.

 3. Izaberite stavku Ukloni dozvole.

Da prekinete vezu i uklonite podatke sa svog naloga LinkedIn dozvola za deljenje, pogledajte odeljak Prekidanje veze sa LinkedIn i Microsoft naloga.

Važno: Kontakti koji su uvezeni LinkedIn iz Microsoft poslovnog ili školskog naloga se ne brišu automatski kada prekinete vezu nalozi. Saznajte više o upravljanju uvezene kontakte na lokaciji LinkedIn.

Možete samo da isključite LinkedIn informacije za Office 2016 aplikacije na lokalni računar. Evo kako to možete da uradite:

 1. U Outlook 2016, Word 2016, PowerPoint 2016 ili Excel 2016 izaberite stavke datoteka > Opcije.

 2. U odeljku Opšte postavke , u okviru LinkedIn funkcije, opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži LinkedIn funkcije u svoje Office aplikacije.

 3. Izaberite dugme u redu da biste sačuvali promene.

Napomena: Kada isključite LinkedIn informacije u jednoj Office 2016 aplikaciji, LinkedIn informacije će biti prikazani u nekoj od Office 2016 aplikacija koje imate na Računaru lokalne.
Možda ćete morati da ponovo pokrenete Office 2016 aplikaciju da biste videli promene.

U Microsoftzasnovane na vebu aplikacija i usluga, kao što su Outlook.com ili OneDrive for Business, LinkedIn informacije i funkcije su u potpunosti integrisana, tako da ne možete da ga isključite. Međutim, možete da kontrolišete kako bi druge osobe će videti LinkedIn informacijama. Saznajte kako da prilagodite svoju vidljivost LinkedIn javni profil.

Da. Deljenje između LinkedIn i Microsoft podataka u skladu sa GDPR.

Informacije o tome kako Microsoft ispunjava zahteve za GDPR potražite u članku Microsoft.com/GDPR i Izjavu o privatnosti za Microsoft.

Informacije o tome kako LinkedIn ispunjava zahteve za GDPR potražite u članku LinkedIn i GDPR.

Takođe pogledajte

Odobrenja korisnika i deljenje podataka

LinkedIn nalog veza

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×