Uvod u Office

Zašto vam je potreban Microsoft nalog

Zašto treba Microsoft Account Office kod kuće proizvoda

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje Microsoft nalog povezivati sa Office za kuću proizvod koji povezuje sa raznim Microsoft proizvodima i uslugama i pojednostavljuje stvari ponovo da instalirate Office bez šifre proizvoda.

Napomena: Povezivanje sa Microsoft nalog sa sistemom Office važi samo za Office 365 Home, Personal ili University, ili Office 2013 ili novije verzije, kao što su Office Home and Student, Office Home and Business, Office Professional i neke verzije Office Professional Plus.

Nekoliko stvari koje treba imati na umu:

  • Microsoft nalog je neophodan za instaliranje i aktiviranje verzije sistema Office 2013 ili noviju verziju, a proizvoda za Office 365 za kuću .

  • Možda već imate Microsoft nalog ako koristite uslugu kao što je Outlook.com, OneDrive, Xbox Live ili Skype; ili, ako ste kupili Office iz na mreži Microsoft Store.

  • Ako još nemate Microsoft nalog, biti zatraženo da ga kreirate po prvi put instalirate ili aktivirate svoju kopiju sistema Office.

  • Kada se povežete sa Microsoft nalogom Office, to znači da svaki put kada želite da instalirate ili instalirate Office, nećete morati da ponovo unesite šifru proizvoda, ili da je instalacija diska ili palac disk.

  • Ako koristite Office 365, možete da Dodajte informacije o kreditnoj kartici u Microsoft nalog i uključite periodični naplata tako da Office je uvek dostupan.

Želite još?

Video: Šta je to Office 365?

Prijavljivanje u Office ili Office 365

Obuka za Excel

Obuka za Word

Obuka za PowerPoint

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×