Zašto se praznu listu lokacija u sistemu Office?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ustanovite da niste u mogućnosti da biste pristupili često koristi SharePoint lokacije ili Office 365 grupe iz sistema Office, Office Graph isključena.

Šta je to Office Graph?

Office Graph mape relacije između osoba i informacija i se ponaša kao osnovu za Office iskustva koje su važne i personalizovane svakoj osobi. Office Graph koristi sofisticirane tehnike mašinskog učenja za povezivanje osoba odgovarajućeg sadržaja, razgovora i ljudi oko njih.

Office Graph predstavlja potrebne za pristup često korišćenim dokumenata u SharePoint lokacija i Office 365 grupama direktno iz Microsoft Office aplikacija.

Kako da ponovo omogućite Office Graph?

Ako je ovo samo za jednog korisnika ga mogu ponovo omogućiti tog korisnika se prijaviti na portal Office 365 u njihovom pregledaču (https://www.office.com), kada kliknete na dugme meni na vrhu ulevo ugao, izabrati Delve , a zatim odete na postavke.

Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

Prozor pregledača sa otvorenim Office 365 pokretanjem aplikacija

Dugme "Postavke" izgleda kao zupčanik i nalazi se ka gornjem desnom uglu ekrana.

Izaberite stavku „Postavke“ u Office 365 zaglavlju

Kada kliknete na njega. Odaberite opciju postavke. Uverite se da je omogućen prikaz dokumenata u usluzi Delve i u prikazu Discover u usluzi OneDrive for Business , zatim kliknite na dugme u redu.

Ako imate Graph onemogućeno za celu organizaciju, a zatim se Office 365 administratoru da ga ponovo uključite. Za uputstva o tome kako da ga ponovo omogućite pogledajte Office Delve za Office 365 administratore.

Takođe pogledajte

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×