Zašto ova SharePoint lista ne sinhronizuje sva polja stavki sa serverom?

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Simptomi

Nova polja dodata dizajnu liste u sistemu SharePoint ne primaju sadržaj u programu SharePoint Workspace nakon sinhronizacije sa serverom. Uverili ste se da se u ovim poljima ne nalazi sadržaj kada se prikažu na SharePoint lokaciji.

Ispravke za prikaze na SharePoint serveru se ne prikazuju u programu SharePoint Workspace za sinhronizovanje sa serverom.

Uzrok

Neki tipovi polja ne mogu pravilno da se sinhronizuju ako se dodaju dizajnu liste u sistemu SharePoint pošto se lista preuzme i sinhronizuje u SharePoint radnom prostoru. Do ovog problema obično dolazi sa izračunatim poljima.

Neke ispravke prikazima u određenom promene sortira, možda ne sinhronizuje ispravno u programu SharePoint Workspace nakon na listi je preuzeta i sinhronizovati.

Rešenje

Najbolji pouzdan način da rešite ove probleme sinhronizacije je da prekinete vezu liste sa SharePoint servera i zatim se ponovo povežete na listi. Isključite i ponovo uključite liste jednostavno znači da biste uklonili sve stavke na listi u SharePoint radni prostor, a zatim počnite proces preuzimanja i sinhronizovanje sav sadržaj.

Prekidanje veze i ponovno povezivanje liste

  1. Izaberite listu koja ima problem sa sinhronizacijom.

  2. Na kartici Sinhronizacija , kliknite na dugme Promena postavki sinhronizacije, a zatim kliknite na dugme ime alatke prekidanje veze sa servera.

  3. U odzivu kliknite na dugme Da da biste potvrdili ovu radnju.

    Na listi će se pojaviti u okviru dostupne na serveru u oknu sadržaj, sve stavke se uklanjaju i vidite opcije da biste otvorili listu u pregledaču ili ime alatke povezivanje sa serverom.

  4. Kliknite na dugme ime alatke povezivanje sa serverom da biste započeli preuzimanje liste ponovo SharePoint radni prostor.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×