Zašto odjavljivanje nije uspelo?

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pokušali ste da odjavite neke datoteke iz SharePoint biblioteke dokumenata, ali niste primili grešku.

Odjavljivanje može biti neuspešno iz nekog od sledećih razloga:

  • Možda ste izgubili vezu sa SharePoint serverom.

    Da biste testirali vezu, pokušajte da posetite SharePoint lokaciju u Veb pregledaču.

  • Možda nemate dozvolu za odjavljivanje datoteka na SharePoint serveru. Za više informacija obratite se administratoru SharePoint lokacije.

  • Datoteke su možda izbrisane sa SharePoint servera.

    SharePoint radni prostor je automatski sinhronizuje sa odgovarajuće SharePoint lokacije preko kratak, redovnim intervalima, u zavisnosti od mrežni saobraćaj. Retko, možda ćete pokušati da odjavite datoteke koje su izbrisane na SharePoint serveru u periodu pre sledeće sinhronizacije. Ako želite da biste se uverili da datoteke koje želite da proverite i dalje postoji na serveru, započnite Ručna sinhronizacija pre nego što pokušate odjavljivanje.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×