Zašto ne mogu da se prebacim sa jednog plana usluge Office 365 za preduzeća na drugi?

Ako ne vidite dugme Promeni plan, Office 365 za preduzeća plan nije moguće promeniti automatski. U nekim slučajevima možda možete da rešite problem kako biste mogli da koristite dugme Promeni plan ili umesto toga možete da ručno promenite plan. Postavite pokazivač miša na ikonu za informacije da biste prikazali poruku u kojoj je objašnjeno zašto dugme Promeni plan nije dostupno. Koristite informacije iz ovog članaka da biste rešili problem.

Poruka koja ukazuje na to da plan ne omogućava automatsko prebacivanje između planova.

Treba vam nešto drugo? Kupovina druge pretplate na Office 365 za preduzeća | Otkazivanje usluge Office 365 za preduzeća | Naplata u usluzi Office 365 za preduzeća | Pozivanje Microsoft podrške

Potrebno vam je još nešto? Kupite drugu pretplatu na Office 365 za posao | Otkažite Office 365 za posao | Pozovite Microsoft podršku

Treba vam nešto drugo? Kupovina ili isprobavanje pretplata za Office 365 kojim upravlja 21Vianet | Otkazivanje pretplate na Office 365 kojim upravlja 21Vianet | Pozivanje 21Vianet podrške

Zašto dugme „Promeni plan“ nije dostupno za moju pretplatu?

Da biste koristili dugme Promeni plan kako biste se automatski prebacili sa jednog plana na drugi, svim korisnicima moraju da budu dodeljene važeće licence. Ako ste dodelili više licenci nego što ste kupili, vidite upozorenje na stranici Licence koje vas obaveštava da postoji neusaglašenost u licenciranju koju treba otkloniti. Saznajte kako da rešite neusaglašenosti sa licencama. Kada rešite sve konflikte sa licenciranjem, trebalo bi da vidite dugme Promeni plan. Ako ga ne vidite, možete da se ručno prebacite sa jednog plana na drugi ili da pozovete Microsoft podršku.

Da biste koristili dugme Promeni plan kako biste se automatski prebacili s jednog plana na drugi, svim korisnicima moraju da budu dodeljene važeće licence. Ako ste dodelili više licenci nego što ste kupili, videćete upozorenje na stranici Licence koje vas obaveštava da postoji neusaglašenost u licenciranju koju treba otkloniti. Saznajte kako da rešite neusaglašenosti sa licencama. Kad rešite sve neusaglašenosti s licenciranjem, trebalo bi da vidite dugme Promeni plan. Ako ga ne vidite, možete da se ručno prebacite sa jednog plana na drugi ili da pozovete Microsoft podršku.

Da biste koristili dugme Promeni plan kako biste se automatski prebacili s jednog plana na drugi, svim korisnicima moraju da budu dodeljene važeće licence. Ako ste dodelili više licenci nego što ste kupili, videćete upozorenje na stranici Licence koje vas obaveštava da postoji neusaglašenost u licenciranju koju treba otkloniti. Saznajte kako da rešite neusaglašenosti sa licencama. Kad rešite sve neusaglašenosti s licenciranjem, trebalo bi da vidite dugme Promeni plan. Ako ga ne vidite, možete da se ručno prebacite sa jednog plana na drugi ili da pozovete 21Vianet podršku.

Na primer, na sledećoj slici, usluga Skype za posao ima incident, dok su sve ostale usluge trenutno ispravne.

Stranica sa ispravnošću usluge prikazuje usluge za koje postoje incidenti i saveti.
Trenutna ispravnost usluge koja prikazuje da Skype za posao ima događaj usluge

Da biste videli da li ima problema sa dodeljivanjem ili ispravnošću usluge, na sajtu Office 365 administrativni centar idite na stranicu Ispravnost usluge ili odaberite stavke Ispravnost > Ispravnost usluge.

Da biste videli da li ima problema sa dodeljivanjem ili ispravnošću usluge, na sajtu Office 365 administrativni centar idite na stranicu Ispravnost usluge ili odaberite stavke Ispravnost > Ispravnost usluge.

Da biste videli da li ima problema sa dodeljivanjem ili ispravnošću usluge, na sajtu Office 365 administrativni centar idite na stranicu Ispravnost usluge ili odaberite stavke Ispravnost > Ispravnost usluge.

Ako otkrijete da usluga nije u potpunosti dodeljena ili da postoji problem sa ispravnošću usluge, sačekajte nekoliko časova da usluga ponovo postane dostupna i probajte ponovo. Ako ponovo dođe do problema, pozovite Microsoft podršku.

Ako otkrijete da usluga nije u potpunosti dodeljena ili da postoji problem sa ispravnošću usluge, sačekajte nekoliko časova da usluga ponovo postane dostupna i probajte ponovo. Ako ponovo dođe do problema, pozovite Microsoft podršku.

Ako otkrijete da usluga nije u potpunosti dodeljena ili da postoji problem sa ispravnošću usluge, sačekajte nekoliko časova da usluga ponovo postane dostupna i probajte ponovo. Ako ponovo dođe do problema, pozovite 21Vianet podršku.

Sačekajte da se završi provera kredita da biste promenili plan. Provere kredita mogu da potraju do dva radna dana.

Dodatni razlozi zbog kojih dugme „Promeni plan“ nije dostupno

Ako ste unapred platili pretplatu, možda možete da se ručno prebacite sa jednog plana na drugi. Međutim, nećete dobiti kredit za neiskorišćeno vreme preostalo u trenutnoj pretplati ako se prebacite s jednog plana na drugi pre nego što trenutni plan istekne.

Možete i da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Možete i da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Možete i da pozovete 21Vianet podršku da biste dobili pomoć.

Ako imate plan za državne institucije ili neprofitne organizacije, možete da se ručno prebacite sa jednog plana na drugi ili da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Ako imate plan za državne institucije ili neprofitne organizacije, možete da se ručno prebacite s jednog plana na drugi ili da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Ako imate plan za državne institucije ili neprofitne organizacije, možete da se ručno prebacite s jednog plana na drugi ili da pozovete 21Vianet podršku da biste dobili pomoć.

Dugme Promeni plan nije dostupno za pretplate koje imaju 3000 ili više licenci dodeljenih korisnicima. Ali možda možete ručno da se prebacite sa jednog plana na drugi. Možete i da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Dugme Promeni plan nije dostupno za pretplate koje imaju 3000 ili više licenci dodeljenih korisnicima. Međutim, možda možete ručno da se prebacite s jednog plana na drugi. Možete i da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Dugme Promeni plan nije dostupno za pretplate koje imaju 3000 ili više licenci dodeljenih korisnicima. Međutim, možda možete ručno da se prebacite s jednog plana na drugi. Možete i da pozovete 21Vianet podršku da biste dobili pomoć.

Dugme Promeni plan može da bude privremeno nedostupno jer je usluga u procesu prebacivanja velike količine planova. Pokušajte ponovo za otprilike sat vremena nakon prvog pokušaja.

Kada se prebacite sa jednog plana na drugi, planovi koji su vam dostupni za prebacivanje prikazani su na osnovu usluga u trenutnom planu. Možete da se prebacite samo na plan koji ima iste usluge povezane sa podacima, kao što je Exchange Online ili SharePoint Online odnosno na njegovu noviju verziju. To obezbeđuje da korisnici tokom prebacivanja ne izgube podatke povezane sa tim uslugama.

Ako plan ne ispunjava uslove za automatsko prebacivanje sa jednog plana na drugi, umesto toga možete ručno da se prebacite sa jednog plana na drugi. Možete i da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Ako plan ne ispunjava uslove za automatsko prebacivanje s jednog plana na drugi, umesto toga možete ručno da se prebacite s jednog plana na drugi. Možete i da pozovete Microsoft podršku da biste dobili pomoć.

Ako plan ne ispunjava uslove za automatsko prebacivanje s jednog plana na drugi, umesto toga možete ručno da se prebacite s jednog plana na drugi. Možete i da pozovete 21Vianet podršku da biste dobili pomoć.

Napomena: Ručno prebacivanje sa planova Office 365 Small Business, Office 365 Small Business Premium ili Office 365 Midsize Business na drugi plan nije podržano.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu i još uvek imate problema, recite nam šta ste pokušavali da uradite i na koje ste probleme naišli.

Pozivanje podrške radi dobijanja pomoći prilikom prebacivanja sa jednog plana na drugi

Telefon Pozivanje Microsoft podrške

Telefon Pozovite Microsoft podršku

Telefon Pozovite 21Vianet podršku

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×