Zašto bi trebalo da nadogradite na Office 2016

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pitate se zašto bi trebalo da nadogradite na Office 2016 za Windows? Ne tražite dalje. Ovaj video vas vodi kroz šest najvažnijih razloga. Želite da saznate šta je novo u svakoj aplikaciji? Pogledajte članak Novo i poboljšano u sistemu Office 2016.

6 najvažnijih razloga za nadogradnju

1. Napravljeno za timski rad

U programima Word, PowerPoint i Excel postoji jednostavno deljenje direktno iz aplikacije. Takođe možete da vidite ko ima pristup datoj datoteci i ko trenutno radi na njoj.

Savet: U programu Word postoji i kucanje u realnom vremenu. Dok sarađujete sa drugim osobama na dokumentu, vidite gde one rade i prikažite njihova uređivanja dok se dešavaju.

2. Novi tipovi grafikona u programima Word, PowerPoint i Excel

Vizuelizujte finansijske ili hijerarhijske podatke i istaknite statistička svojstva podataka pomoću novih tipova grafikona: Treemap, Waterfall, Pareto, Histogram, Box and Whisker i Sunburst.

3. Brži i lakši načini za preuzimanje podataka u Excel

Excel sadrži moćan novi skup funkcija koje se zovu Preuzimanje i transformacija koje pružaju brze i jednostavne mogućnosti za prikupljanje i oblikovanje podataka. Preuzimanje i transformacija vam omogućavaju da povezujete i kombinujete izvore podataka i suzite im obim u skladu sa potrebama analize.

4. Moderni prilozi u programu Outlook

Priložite dokument iz nedavnih stavki i delite ga iz usluge OneDrive ili SharePoint sa primaocima e-pošte. Konfigurišite i dozvole za deljenje tako da svi primaoci imaju pristup priloženoj datoteci bez napuštanja aplikacije.

5. Pametno pronalaženje u programima Word, PowerPoint, Excel i Outlook

Brzo proverite ili istražite termine u dokumentima pomoću pametnog pronalaženja koje koristi Bing tehnologiju. Jednostavno istaknite termine u dokumentu i koristite ovu funkciju za prenos rezultata pretrage sa veba direktno u okruženje za čitanje ili pravljenje.

6. Funkcija „Recite mi“ u programima Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Project, Visio i Access

Jednostavno otkucajte svojim rečima šta želite da uradite u aplikaciji, a funkcija Recite mi će vas voditi kroz proces i ponuditi dodatne resurse.

Šta je novo u svakoj aplikaciji?

Postoji mnogo drugih novih i poboljšanih funkcija u svakoj od aplikacija. Da biste saznali koje su promene i nove funkcije u svakoj aplikaciji, pogledajte članak Novo i poboljšano u sistemu Office 2016.

Takođe pogledajte

Šta je novo u sistemu Office 2016 for Mac

Kako da dobijen najnovije funkcije u sistemu Office 2016 za Office 365?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×