Zašto alatka za isecanje ekrana više ne radi?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kako se razvija softver, ponekad promene tasterske prečice. OneNote je tastersku prečicu za isečke ekrana promenila sa ispravkama na operativni sistem Windows.

Uz Windows 10 kreatora Update, imamo druge promene. Windows + Shift + S i dalje obuhvata ekrana, ali umesto koji prikazuje dijalog za Izbor lokacije u programu OneNote , isečak ekrana se automatski šalje u ostavu tako da možete da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

Ako biste radije da biste videli dijalog "OneNote", kada uzmete isečke ekrana, ovo su neke od opcija za vas.

  • Ako ste na Veb stranicu, izaberite sadržaj koji želite da isečete. Kliknite desnim tasterom miša na izbor i odaberite stavku Pošalji u OneNote.

  • Ako imate verziju programa OneNote, kao što su OneNote 2016 ili 2013, moraćete na ikonu programa OneNote na sistemskoj paleti operativnog sistema Windows. Možete da promenite svrha ikonu tako što ćete postaviti podrazumevanu opciju da biste uhvatili isečak ekrana. Kada ste to uradili, kliknuti na ikonu će prikazati dijalog za Izbor lokacije u programu OneNote . Ne zaboravite, da se tastersku prečicu prikazane Odmah Kopiraj u ostavu.

Savet: Evo brzog Saveta da znate ako ćete videti dijalog. Kada izvršite na isečak ekrana, ako je okvir oko izbor crveno, vaš isečak ekrana će biti poslata odmah u ostavu. Ako okvir oko izbor crna, videćete dijalog za Izbor lokacije u programu OneNote .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×