Zaštita privatnosti i ličnih podataka u programu FindTime

Findtime dodaje dodatni nivo sigurnosti da osigura privatnost šifrovanjem podataka u Microsoft Azure. Tako ćete osigurati da se vaši detalji ličnih podataka i osetljivim pozivanjem čuvaju.

Koje informacije ima FindTime Butik?

FindTime skladišti šifrovane lične informacije o organizatorima, učesnicima i sastancima

 • Organizatorima

  • Šifrovanje imena, e-pošta, vremenska zona i podrazumevana postavka koju koristite za kreiranje poziva (uključujući Skype informacije).

  • Šifrovane informacije o svakom pozivu koji ste kreirali, dovršili i otkazali. To uključuje pozvane osobe, poziv temu i telo, kao i glasove koje su podneli svi učesnici.

  • Sve informacije o izbrisanim pozivnoj vrednosti su oиiљжene, osim vremena kada je kreirana i izbrisana i kako je izbrisana (rok brisanja organizatora itd.).

   Napomena: Možete da izbrišete svoj FindTime nalog i sve podatke tako što ćete izabrati stavku Izbriši sve u postavkama organizatora.

 • Pozvane osobe

  • Šifrovano ime i e-adresu koju je obezbedio organizator.

Koliko dugo su uskladišteni podaci?

FindTime skladišti podatke za 90 dana i briše sve podatke

 • Ankete: 90 dana posle sastanka.

 • Otkazane ankete: 90 dana nakon otkazivanja.

 • Otvorite ankete: 90 dana posle najnovijeg predloga vremena.

Kako i gde se skladište informacije?

Sve lične informacije su šifrovane i uskladištene u Azure na serverima u Severnoj Americi.

Koje informacije su vidljive drugima?

Informacije o organizatorima i učesnicima su vidljive samo osobama koje znaju za straničnu URL adresu poziva. Dostupne informacije su ograničene na ono što se prikazuje na stranici, tj. ime za prikaz, e-poštu, glasove koje ste podneli, sa kime se sastajete i temu sastanka.

Ko može da pristupi komandnoj tabli organizatora?

Samo organizatori mogu da vide informacije na komandnoj tabli organizatora. Organizatori su autentični tako što se prijavljuju naOffice 365 za preduzeća nalogu.

Ko može da prikaže stranicu za glasanje?

Svako ko primi poziv e-poštom može da pristupi i prikaže stranicu za glasanje. To obično uključuje samo organizatora, primaoce e-pošte i pozvane osobe koje su ručno dodate na stranici za glasanje.

FindTime ne može da kontroliše ko je pozvan na stranicu za glasanje. Moguće je da neko sa vezom imitira poziv na stranici za glasanje.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×