Obezbeđivanje preduzeća

Zaštita od zlonamernih sajtova

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.
Umetnost sa tekstom: centar administracije se menja, pogledajte https://aka.ms/aboutM365Preview.

Napredna zaštita od pretnji ili ATP, sigurne veze pomažu da zaštitite organizaciju od zlonamernih veza koje se koriste u phishing i drugim napadima. Pogledajmo kako da ga uključimo.

  1. Iz centra administracije u https://admin.Microsoft.com, izaberite stavku bezbednost, Upravljanje pretnjama, smernica, a zatim ATP sigurne veze. Da biste dobili kompletnu podršku ATP veza, uredite podrazumevane smernice i dodajte smernice za određene korisnike. Počnite tako što ćete urediti podrazumevane smernice.

  2. Unesite jednu ili više URL adresa koje želite da blokirate za osobe u preduzeću.

  3. Izaberite office 365 ProPlus, Office za iOS i Android da biste primenili zaštitu na veze u Office dokumentima.

  4. Izaberite stavku ne pratite korisnike klika, a zatim izaberite stavku ne dozvolite korisnicima da kliknu preko i zatim sačuvaju. Zatim ćemo definisati smernice za određene korisnike.

  5. Izaberite znak plus, dodajte ime i opis ako želite. Odaberite da li želite da se URL-ovi provere na listi poznatih zlonamernih veza.

  6. Izaberite stavku koristi bezbedne priloge da biste skenirali sadržaj koji se može preuzeti i provjeriti veze koje ukazuju na sadržaj koji se može preuzeti.

  7. Odaberite da li želite da se bezbedne veze primene na poruke poslate od osoba iz organizacije, da li da prate kada korisnici kliknu na bezbedne veze i da li da spreče korisnike da se ne preklapa sa blokiranom vezom.

  8. Unesite URL adrese za sve pouzdane lokacije koje ne treba da se provere, kao što su vaše javne Veb lokacije.

  9. Odaberite osobe za primenu smernica na. Možda ćete morati da unesete dodatne informacije. Izaberite stavku u redu, a zatim Sačuvajte.

Sačekajte 30 minuta da bi vaša politika prolazila kroz centar podataka. Sada kada korisnik dobije e-poruku sa vezom, ona će biti skenirana ako korisnik prima e-poruku sa vezom. Ako se odnosi smatraju bezbednim, korisnici će moći da je kliknu. Međutim, ako se karika nalazi na listi blokirana, korisnici će videti poruku da je blokirana.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×