Obezbeđivanje preduzeća

Zaštita od phishing pokušaja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.
Umetnost sa tekstom: centar administracije se menja, pogledajte https://aka.ms/aboutM365Preview.

Phishing je zlonamerni napad u kom se nalazi e-poruka poslata od poznatog izvora, ali pokušava da prikupi vaše lične informacije. Office 365 uključuje neke anti-phishing zaštitu, ali tu zaštitu možete povećati tako što ćete doterati postavke. Hajde da pogledamo.

  1. U centru administracije na adresi https://admin.Microsoft.com, izaberite stavku bezbednost, Upravljanje pretnjama, smernice, a zatim ATP – anti-phishing.

  2. Izaberite stavku podrazumevane smernice da biste je usaili.

  3. U odeljku imitiranje izaberite stavku Uredi.

  4. Idite na stavku Dodajte domeni da biste zaštitili i izaberite preklopnik da biste automatski uključili domene koji imate.

  5. Idite na stavke Radnje, otvorite padajuću listu ako je e-pošta poslao korisnik koji imitira i odaberite željenu radnju. Otvorite padajuću listu ako je e-pošta poslat pomoću imitiranog domena i odaberite željenu radnju.

  6. Izaberite stavku Uključivanje Saveta bezbednosti za imitiranje. Odaberite da li će saveti biti obezbeđeni korisnicima kada sistem otkrije imitirani korisnici, domeni ili neobične znakove. Izaberite stavku Sačuvaj.

  7. Izaberite stavku obaveštajna služba za poštansko sanduče i potvrdite da je uključena. To omogućava da vaša e-pošta bude efikasnija po obrascima upotrebe.

  8. Odaberite stavku Dodaj Pouzdane pošiljaoce idomeni. Ovde možete da dodate e-adrese ili domene koji ne treba da se klasifikuju kao imitiranje.

  9. Odaberite stavku Pregledaj postavkei uverite se da je sve ispravno, izaberite stavku Sačuvaj, a zatim Zatvori.

Vaša organizacija sada ima bolju zaštitu od phishing pretnji.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×