Yammer nalozi su prikazani kao suspendovan „Administrator sistema”

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Razmislite o sledećem scenariju.

  • Koristite Office 365 prijavljivanje za Yammer.

  • Kao administrator verifikovan mrežu Yammer, videćete korisnike na stranici Uklanjanje korisnika koji su je deaktiviran tako što ćete „administratoru sistema”.

    Snimak ekrana stranice "korisnici je deaktiviran" u usluzi Yammer

  • Pored toga, suspended_by_type kolona prikazuje Administratoru sistema za ove korisnike u Korisnicima da izvezete izveštaj.

    Snimak ekrana korisnici izvoz izveštaja u usluzi Yammer

Više informacija

Postoje tri procese koje mogu da obustavite korisnika u usluzi Yammer i dovode do status da biste se prikazuje kao što je obustavljen od strane Administratora sistema.

Mapiranje naloga kao deo sistema Office 365 prijavljivanje za Yammer

Da biste omogućili Yammer korisnike da se prijavite pomoću svoje akreditive za Office 365, Yammer kreira povezivanja (ili mapiranje) između Office 365 korisnika i Yammer korisnik. Tokom ovog procesa, Office 365 korisnici koji imaju više Yammer korisnički nalozi može biti obustavljen. Više informacija potražite u članku A Yammer korisnik se prikazuje kao „Bivša člana” kada koristite Office 365 prijavljivanje za Yammer.

Yammer korisnik životnog ciklusa upravljanje u usluzi Office 365

Faze razvoja korisnike koji koriste svoje Office 365 akreditive za prijavljivanje na Yammer sada upravlja Office 365. Korisnici koji se brišu u usluzi Office 365 će biti obustavljen u usluzi Yammer. Ovi korisnici će biti prikazani kao deaktiviran od strane administratora sistema. Kada korisnik se izbriše u usluzi Office 365, on ili ona može vratiti u roku od 30 dana. Yammer korisnici će biti obustavljen u usluzi Yammer za 90 dana. 

Ako korisnik se vraća u prethodno stanje u usluzi Office 365, on će vratiti u prethodno stanje u usluzi Yammer. Više informacija potražite u članku Upravljanje Yammer korisnici preko njihov životni ciklus iz usluge Office 365.

Odbijenim e-poruke

E-pošte je veliki deo angažman korisnika u usluzi Yammer. Kada Yammer šalje e-poruku korisniku, a e-poruku odbija više puta, korisnik će biti obustavljen u usluzi Yammer. Ovi korisnici će biti prikazani u Yammer kao obustavljen od strane Administratora sistema

BELEŠKU: korisnicima možete ponovo da aktivirate same ako imaju pristup svojih naloga. Na primer, oni mogu ponovo da aktivirate same ako koriste Office 365 akreditiva ili Yammer jedinstveno prijavljivanje (SSO) ili ako možete da pristupite njegovog poštanskog sandučeta pomoću Yammer akreditiva.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×