Yammer e-pošte i prosleđena obaveštenja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Obaveštenja o korisnicima na novu aktivnost u razgovorima prate Yammer šalje obaveštenja ili putem e-pošte, ili – za korisnike sa mobilnim uređajima – kroz slanje obaveštenja.

Snimak ekrana prikazuje Yammer obaveštenje e-pošte, što kondenzuje poruke i uključuje dugme sa oznakom „Prikaz razgovora” koji ide u Yammer razgovor.

Da biste izbegli preopterećenja korisnike sa obaveštenja, Yammer generiše e-poštu ili prosleđena obaveštenja samo kada korisnici ne idu u Yammer za čitanje u novoj poruci nakon interval određene odlaganje.

Ako ste primili obaveštenje, ali ne odgovara tako što ćete pročitati novu aktivnost na Yammer, nećete primiti dodatno obaveštenja za iste niti. Ovo sprečava obaveštenja iz gomilanja kada ste van mreže Yammer za dužinu trajanja vremena.

Kada se šalju e-poštu i prosleđena obaveštenja?

Podrazumevano, obaveštenja e-pošte i push obaveštenja se šalju uz kratko odlaganje kada se desi sledeće promene. Za informacije o obaveštenje odlaganje logike, pogledajte odeljak Najčešća pitanja.

 • Objavljena novu grupu objavu.

 • Neko spominje na Yammer.

 • Neko se dodaje u privatnu poruku.

 • Grupe koja nije učesnik se dodaje u razgovor u privatnoj grupi.

 • Poruka niti razgovora u prijemnom poštanskom sandučetu Yammer ide iz čitanje nepročitano.

 • Neko odgovora direktno u poruku.

 • Vam neko pošalje nove privatnu poruku.

Kontrolisanje koje obaveštenja dobijete putem e-pošte

 1. U Yammer, kliknite na ikonu postavke za Yammer Yammer Ikona "Postavke" .

  Yammer navigacije, uključujući Ikona "Postavke"

 2. Izaberite stavku Uredi postavke, a zatim izaberite stavku obaveštenja.

 3. Ako ste član više mreža, morate da promenite obaveštenja na svaku mrežu. Kliknite na ime mreže da biste videli obaveštenja.

 4. Izaberite obaveštenja želite, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Korisničke postavke za kada se šalju obaveštenja putem e-pošte

Najčešća pitanja

P: kako se obaveštenje čitavo preduzeće razlikuje od grupa objava?

A: čitavo preduzeće objave odmah šalju se da svi korisnici Yammer prijemnom poštanskom sandučetu i svim korisnicima putem e-pošte, bez obzira na njihov postavki obaveštenja.

Grupa objave takođe odmah generisanje obaveštenja u prijemnom poštanskom sandučetu Yammer članova grupe, ali samo slanje obaveštenja e-pošte za korisnike ako:

 • Korisnik ima izabrana e-poštu kada su prijem sadržaja iz njenog Yammer prijemnog poštanskog sandučeta.

 • Korisnik ima još nisu pročitali objava poruku u Yammer Veb ili aplikacija za mobilne uređaje, unutar određene odlaganje interval objašnjeno u sledećoj najčešća pitanja.

P: Šta je to obaveštenje odlaganje logike?

A: dužinu interval obaveštenje odlaganje (vreme Yammer čeka korisnik može da čita novi sadržaj pre nego što pošaljete obaveštenje) zavisi od toga da li korisnik ima pristup Yammer na računaru ili mobilnom uređaju.

Ako korisnik je na računaru i aktivan na vebu, obaveštenja e-pošte kasne 15 minuta. Obaveštenja o korisnicima na mobilne aplikacije su 20 minuta kašnjenja.

P: kada niti postane obaveštenje nepročitane prosleđena?

A: prosleđena obaveštenja (podležu odlaganje logike) je kada je aktivnost na bilo koju Yammer prijemnog poštanskog sandučeta razgovor koji čini stanje niti promena sa čitanje da nije pročitana i nije direktan odgovor, @mention ili u privatnu poruku.

P: mogu objavljivanje u usluzi Yammer putem e-pošte?

O: da. Da šaljete e-poštu u Yammer grupu ili Yammer korisnik, a možete da odgovorite na obaveštenje o e-pošte.

 • Da biste e-pošte u novu poruku ili prosledite poruku Yammer grupe, koristite adrese e-pošte nanetwork_namegroup_name+@yammer.com. Ako postoje razmake ili interpunkcije u ime grupe, izostavite ih. Na primer, ako je Contoso.com Yammer domen i želite da marketinškom timu za e-poštu, koristite adresu marketingteam+contoso.com@yammer.com.

  Da biste se uverili da dobijete ispravnu adresu, možete da pronađete grupe e-adresu. Na matičnoj stranici Yammer grupu, u odeljku Access opcije izaberite stavku Pošalji ovu grupu putem e-poštei videćete adresu.

  Grupa access opcije, uključujući pretplate, objavljivanjem putem e-pošte i ugrađivanje feed

 • Da biste e-pošte u novu poruku ili prosledite poruku pojedinac na Yammer, koristite e-adresu first_part_of_user's_Yammer_email_address+network_name@yammer.com. Na primer, da biste poslali e-poruku za Yammer tako da LisaG@Contoso.com, koristite e-adresu lisag+contoso.com@yammer.com.

Q: da sam pretplaćeni na grupu putem e-pošte. Šta se dešava sa grupom pretplatu?

A: kad se pretplatite na grupe putem e-pošte će primati obaveštenja za nove razgovore u tu grupu, direktne odgovore, @mentions, a kada odgovora na poruku dovodi do niti da pređete sa da vide.

P: kako da kontrolišem postavke za push obaveštenja na svom telefonu?

A: ove postavke su dostupne u Yammer aplikaciji za neke telefone. Na telefonu, izaberite meni za Yammer aplikaciju i pogledajte u okviru postavke.

P: mogu administratori podesite podrazumevane postavke e-pošte na mreži?

A: samo administrator možete da promenite postavke e-pošte nije, da li je e-poruka pošalje Yammer mora da potvrdi pre slanja i logotip uključene u e-porukama koje šalje Yammer. Korisnici mogu da kontrolišu njihov sopstveni postavki obaveštenja e-pošte.

P: mogu se pretplatu Yammer?

A: kad vaša organizacija koristi Yammer, ne možete da otkažete pretplatu sami. Međutim, mogu da zaustavim primanje obaveštenja iz Yammer putem e-pošte. Jednostavno opozovite izbor u svim poljima na kartici obaveštenja u postavkama usluge Yammer. I dalje ćete moći da biste otišli na mreži Yammer da biste videli sve poruke, ali nećete dobiti bilo koju e-poruke.

Q: Zašto da dobijam e-poruke kada imam opozvan sva obaveštenja?

A: to se može dogoditi ako imate više od jedne identitet u usluzi Yammer. Da biste videli ovo se odnosi na vas, otvorite novu poruku i otkucajte prvih nekoliko znakova imena. Ako automatsko dovršavanje prikazuje ime više puta, imate više od jedne identitet.

Administratoru mreže Yammer možete da uklonite dodatni identitetima. Da biste pronašli administratoru mreže Yammer, kliknite na ikonu Yammer Postavke , izaberite stavku osobei zatim izaberite stavku Prikaz mreže administratori.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×