Vrhunske Outlook.com funkcije za pretplatnike na Office 365

Uživajte u naprednoj zaštiti od phishing i malvera, bez oglasa i drugih Premium funkcija za Outlook.com nalog – sve deo Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplate.

  • Napredna bezbednost e-pošte. Kao Office 365 pretplatnik, imate poboljšane bezbednosne alatke koje vam pomažu da zaštitite Prijemno sanduče od phishing i malvera. Saznajte više o Advanced Outlook.com Security za Office 365 pretplatnike.

  • Šifrovanje e-pošte.Outlook.com uključuje šifrovanje i sprečava funkcije "prosleđivanje" koje obezbeđuju poverljive informacije koje delite putem e-pošte ostaju šifrovane i ne ostavljaju Office 365. Ovo je korisno kada nemate poverenja u dobavljača e-pošte primaoca. Saznajte više o šifrovanim porukama ovde.

  • Interfejs bez oglasa.Office 365 pretplatnici uživaju u Outlook.com poštanskom sandučetu bez oglasa. Bez oglasa, imate manje ometanja i uživate brže vreme opterećenja stranice.

  • Veće skladište poštanskog sandučeta.Office 365 pretplatnici dobiju 50 GB skladišta e-pošte kao dobrotvornu priredbu. Imaćete 50 GB skladišta e-pošte na raspolaganju.

  • Vrhunska podrška.Office 365 pretplate uključujete Premium korisničku podršku, tako da ako treba da se obratite korporaciji Microsoft za pomoć, dobićete najveći nivo usluge.

Ove pogodnosti automatski se aktiviraju automatski za sve Office 365 pretplatnike koji imaju Outlook.com poštansko sanduče pridruženu svojoj pretplati. Outlook.com poštanske sandučići imaju e-adrese koje se zavrљavaju u @outlook. com, @hotmail. com, @live. com i @msn. com.

Nije Office 365 pretplatnik?Outlook.com na sledeći nivo. Office 365 Home i Office 365 Personal pretplatnici imaju sve ove beneficije i najnovije verzije punih Office aplikacija i usluga u oblaku. Saznajte više o sistemu Office 365. 

Najčešća pitanja

Cene se razlikuju u zavisnosti od vaše lokacije. Pogledajte troškove za vašu zemlju.

Ako ste se prijavili za Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatu pomoću Outlook.com e-adrese koja se završava u @outlook. com, @hotmail. com, @live. com i @msn. com, pogodnosti će se automatski primeniti.  Ne morate da preduzimate nikakve radnje.

Outlook.com Premium samostalna ponuda je sada zatvorena za nove pretplatnike. Trenutne pretplatnike mogu obnoviti pretplate kako bi nastavili da primaju beneficije pretplate. Da biste saznali više, pogledajte Outlook.com premium zatvoren za nove pretplatnike.

Ne, ove beneficije se primenjuju samo ako je pretplata povezana sa Outlook.com nalogom. Outlook.com nalozi imaju e-adrese koje se završavaju na @outlook. com, @hotmail. com, @live. com i @msn. com.

Uz Office 365 Home pretplatu možete da delite beneficije sa najviše 4 osobe.  Ako osobe sa kojima delite svoje beneficije imaju Outlook.com Poštanske sandučiće, oni će automatski dobiti beneficije. Saznajte više o deljenju Office 365 Home pretplata.

Više informacija potražite u članku napredno Outlook.com Security za Office 365 pretplatnike.

Naknada za pretplatu bez dodataka znači da nećete videti oglase ili oglase na listi poruka kada koristite Outlook.com.  Nastavićete da primate sve poruke koje su poslate na vaš nalog, od kojih neke mogu biti reklame koje ste prijavili za primanje ili Neželjena pošta.

I dalje ćete imati pristup Outlook.com nalogu, ali će Premium koristi biti deaktivirani.

Ne. Outlook.com je usluga potrošača, tako da se ove beneficije primenjuju samo na Office 365 potrošačke pretplate – naročito Office 365 Home i Office 365 Personal.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Za pomoć sa Outlook.com izaberite stavku ? na vrhu prozora Outlook.com.

Pomoć za Microsoft nalog ili pretplate potražite u pomoći za Microsoft nalog.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×