Vraćanje u prethodno stanje u OneDrive

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako mnogo OneDrive datoteka se brišu, zameniti, oštećena, ili zaraženo malver, možete da vratite na celu OneDrive u prethodno vreme. Oporavak datoteka pomaže Office 365 pretplatnike opoziv radnje koje su izvršene na datotekama i fasciklama u poslednjih 30 dana.

Ako ne želite da se pretplatite na Office 365 ili želite da rešite probleme sa pojedinačne datoteke jedan po jedan, možete da Vrati izbrisane datoteke iz OneDrive Korpa za otpatke ili Vraćanje prethodne verzije datoteke.

Vraćanje u prethodno stanje OneDrive u prethodno vreme

 1. Idite na Veb lokaciji OneDrive. (Uverite se da ste prijavljeni pomoću ispravnog naloga.)

 2. Kada ste prijavljeni pomoću ličnog naloga, na vrhu stranice, izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije, a zatim izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje OneDrive iz navigaciji sa leve strane. (Kada ste prijavljeni pomoću poslovnog ili školskog naloga, izaberite stavku postavke > Vraćanje u prethodno stanje OneDrive.)

  Napomena: Vraćanje u prethodno stanje na OneDrive nije dostupna u klasičnom iskustvo OneDrive for Business ili bez pretplate na Office 365 .

 3. Na stranici vrati u prethodno stanje, izaberite datum sa padajuće liste, kao što je juče. Ili možete da odaberete Prilagođeni datum i vreme. Ako ste vraćanja datoteka posle ransomware automatsko otkrivanje, predložena oporavak datum će biti popunjeno za vas.

  Snimak ekrana izabrati datum na vrati u prethodno stanje na OneDrive ekran

 4. Koristite aktivnost grafikon i da biste pregledali nedavne aktivnosti koje želite da opozovete feeda o aktivnostima.

  Snimak ekrana aktivnosti grafikona i da biste izabrali aktivnosti feeda o aktivnostima vraćanje u prethodno stanje u OneDrive

  Dnevni aktivnosti grafikon prikazuje količine aktivnosti svakog dana poslednjih 30 dana. To vam pruža pregled šta se desilo sa vaše OneDrive tokom vremena i mogu vam pomoći da identifikujete neobično aktivnosti, kao što su kada se na celu OneDrive nije tako što ćete malver.

  Feed o aktivnostima prikazuje pojedinačne datoteke i fascikle operacije hronološkim redosledom. Možete da se pomerite nadole da biste videli prethodnih dana ili pomerite klizač ispod dnevnih aktivnosti grafikona da biste brzo premestili na određeni dan.

  Savet: Koristite za razvijanje i skupljanje strelicu pored svakog dana u aktivnosti feeda za prikazivanje ili skrivanje aktivnosti za taj dan.

 5. Ako ste izabrali prilagođenog formata datuma i vremena, izaberite najraniji aktivnosti koje želite da opozovete. Kada izaberete aktivnost, druge aktivnosti koje su izvršene nakon koji su izabrani automatski.

  Napomena: Kao izaberite dan aktivnosti u grafikonu, možete da sakrijete skorijoj aktivnosti u feedu, ali te skorijoj aktivnosti i dalje će biti izabran ako izaberete aktivnost. Pre nego što kliknete na dugme vrati u prethodno stanje, pomerite se do vrha aktivnosti feeda da biste videli sve aktivnosti koje nameravate da opozovete.

 6. Kada budete spremni da vratite u prethodno stanje na OneDrive, kliknite na dugme Vraćanje u prethodno stanje da biste opozvali sve aktivnosti koje ste izabrali.

  Vaš OneDrive će vratiti u prethodno stanje u stanje u kojem se nalazila pre nego što prvi aktivnosti koje ste izabrali. Ako se predomislite u vezi vrati u prethodno stanje ste upravo uradili, možete opozvati vrati u prethodno stanje ponovnim pokretanjem datoteke u prethodno stanje i izabrati stavku vraćanje u prethodno stanje ste upravo uradili.

Ograničenja i rešavanje problema

 • Vraćanje u prethodno stanje datoteka koristi Istorija verzija i korpe za otpatke u prethodno stanje OneDrive, tako da je podležu ista ograničenja kao te funkcije. Kada Istorija verzija je isključena, datoteke u prethodno stanje nećete moći da biste vratili prethodnu verziju datoteke. Informacije o postavke kreiranja verzija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

 • Izbrisane datoteke nije moguće vratiti u prethodno stanje kada su uklonjene iz kolekcije lokacija Korpa za otpatke– ručno izbrisati ili tako što ćete isprazniti korpu za otpatke.

 • Ako otpremite datoteku ili fasciklu posle brisanja, datoteke u prethodno stanje će preskočiti operaciju oporavka za tu datoteku ili fasciklu.

 • Ako neke datoteke ili fascikle nije moguće vratiti u prethodno stanje, datoteka za evidenciju će biti generiše u osnovnoj fascikli na OneDrive da uhvatite grešaka. Ime datoteke počinje sa „RestoreLog” praćeno ID (na primer, RestoreLog-e8b977ee-e059-454d-8117-569b380eed67.log). Možete da delite datoteku evidencije sa naš tim podrške za rešavanje problema do kojih može doći.

Takođe pogledajte

Office 365 više opcija za zaštitu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×