Vraćanje u prethodno stanje u biblioteci dokumenata

Vraćanje u prethodno stanje u biblioteci dokumenata

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako mnogo SharePoint datoteka se brišu, zameniti, oštećena, ili zaraženo malver, možete da vratite u biblioteku dokumenata celu SharePoint u prethodno vreme. Vrati u prethodno stanje će opoziv radnje koje su izvršene na datotekama i fasciklama u poslednjih 30 dana.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Vraćanje u prethodno stanje u biblioteku

 1. Idite do biblioteke dokumenata SharePoint koju želite da vratite u prethodno stanje

 2. Izaberite stavku Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Vraćanje u prethodno stanje ove biblioteke

 3. Na stranici vrati u prethodno stanje, izaberite datum sa padajuće liste, kao što je jučeili prilagođeni datum i vreme.

  Slika koja prikazuje izbor opcije za datum

 4. Koristite grafikon aktivnosti i feed aktivnosti da biste pregledali nedavne aktivnosti koje želite da opozovete.

  Slika koja prikazuje vraćanje u prethodno stanje ovaj klizač datum biblioteke

  Grafikon dnevne aktivnosti prikazuje količinu aktivnosti datoteka svakog dana za poslednjih 30 dana. To vam pruža pregled šta se desilo u biblioteku tokom vremena i mogu vam pomoći da identifikujete neobično aktivnosti, kao što su kada datoteka zaraženo malver.

  Feed aktivnosti prikazuje pojedinačne operacije datoteka i fascikli u obrnutom hronološkom redosledu. Možete da se pomerite nadole da biste videli prethodne dane ili da pomerite klizač ispod grafikona dnevnih aktivnosti da biste brzo prešli na određeni dan.

 5. Ako birate prilagođeni datum i vreme, izaberite najraniju aktivnost koju želite da opozovete. Kada izaberete aktivnost, sve aktivnosti koje su izvršene posle toga, automatski se biraju.

 6. Kada budete spremni da vratite u biblioteku, izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje da biste opozvali sve aktivnosti koje ste izabrali.

  U biblioteci će vratiti u prethodno stanje u stanje u kojem se nalazila pre nego što prvi aktivnosti koje ste izabrali. Ako se predomislite u vezi vrati u prethodno stanje ste upravo uradili, možete da izaberete da vratite u prethodno stanje ove biblioteke da biste opozvali vrati u prethodno stanje tako što ćete izabrati vraćanje u prethodno stanje koji ste upravo uradili.

Ograničenja i rešavanje problema

 • Vlasnici lokacija možete započeti obnavljanje. Bilo ko posete biblioteke će videti obaveštenje dok vrati u prethodno stanje je u toku.

 • Vraćanje datoteka koristi istorija verzija i korpe za otpatke. Kada istorija verzija je isključena, nećete moći da biste vratili prethodnu verziju datoteke. Više informacija o postavkama kreiranja verzija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

 • Nije moguće vratiti izbrisane datoteke kada su uklonjene iz korpe za otpatke kolekcije sajtova – bilo ručnim brisanjem ili pražnjenjem korpe za otpatke.

 • Ako otpremite datoteku ili fasciklu posle brisanja, će biti preskočeno operaciju oporavka za tu datoteku ili fasciklu.

 • Ako neke datoteke ili fascikle nije moguće vratiti u prethodno stanje, datoteka za evidenciju će biti generiše da uhvatite grešaka. Ime datoteke počinje sa „RestoreLog” praćeno ID (na primer, RestoreLog-e8b977ee-e059-454d-8117-569b380eed67.log). Možete da delite datoteku evidencije sa našim timom za podršku da biste rešili sve probleme do kojih može doći.

 • Vraćanje u prethodno stanje ova biblioteka je dostupan za moderni iskustvo u SharePoint Online samo.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×