Vraćanje u prethodno stanje podatke u bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste vlasnik baze podataka, možda ćete morati da vratite u prethodno stanje datoteku sa rezervnom kopijom vaše baza podataka Menadžera za poslovne kontakte da biste zamenili oštećene podatke da biste se vratili na prethodnu verziju baze podataka ili da biste zamenili podatke sa podacima iz druge baze podataka.

Na primer, ako deinstalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook , a kasnije želite ponovo da ga instalirate, možete da koristite rezervne kopije datoteke da biste vratili podatke. Možete da vratite rezervnu kopiju datoteke iz bilo koju verziju Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, uključujući rezervne kopije datoteke koja je kreirana tokom migracije iz prethodne verzije.

Napomena: Ako želite da vratite u prethodno stanje baze podataka koja je kreirana u nekom drugom, a vaš računar radi pod operativnim sistemom Windows Vista, morate biti na administrator na računaru gde želite da vratite u prethodno stanje bazu podataka i morate da pokrenete Outlook kao administrator.

Da biste koristili podatke koje je rezervna iz druge baze podataka Menadžera za poslovne kontakte, prvo vraćanje tih podataka u postojeću bazu podataka. Ako već niste kreirali baze podataka, kreirajte ga, zatim vratite u prethodno stanje rezervnu kopiju datoteke novokreirani bazu podataka. Više informacija potražite u članku Kreiranje ili izbor nove baze podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Upozorenje: Ako se vratite rezervnu kopiju datoteke na bazu podataka koja sadrži podatke, podatke iz rezervne kopije datoteke će zameniti postojeće podatke. Da biste sačuvali podatke pre nego što možete da je zamenite, kreirajte rezervnu kopiju datoteke. Više informacija potražite u članku Zašto bi trebalo da napravite rezervnu kopiju podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Vraćanje u prethodno stanje podatke iz rezervne kopije datoteke sa bazom podataka

Oprez: Ako se deli bazu podataka, pre nego što je vraćanje baze podataka trebalo bi da pitate svih njenih korisnika da napuste Outlook kako bi se sprečile greške tokom vraćanje u prethodno stanje.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite karticu Business Contact Manager , a zatim kliknite na dugme rezervne kopije i vraćanja u prethodno stanje .

  3. Kliknite na dugme Vrati u prethodno stanje.

  4. U dijalogu Vraćanje baze podataka , kliknite na dugme Pregledaj da biste pronašli rezervnu kopiju datoteke koju želite da vratite u prethodno stanje.

  5. Ako su vaše datoteke zaštićene lozinkom, u polju Lozinka otkucajte lozinka i zatim kliknite na dugme u redu.

    Napomena: Ako vraćate rezervne kopije datoteke koja je kreirana u ranijoj verziji programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, pojavljuje se dijalog. Kliknite na dugme u redu da biste nastavili vraćanje rezervne kopije datoteke. U dijalogu za potvrdu, kliknite na dugme u redu.

  6. U bazi podataka je uspešno vraćena dijalogu za potvrdu, kliknite na dugme u redu.

Sada možete da koristite bazu podataka vraćenu u prethodno stanje.

Napomene: 

  • Ako vaš računar je deo radne grupe, a ne na domenu i vraćanje baze podataka u prethodno stanje na računar koji nije isti računar na kojem se prvobitno nalazila, automatsko povezivanje šalju i primaju e-poruka sa nalozima i preduzeća Kontakti će se isključiti za ovu bazu podataka. Više informacija o povezivanje i praćenje e-poruka potražite u članku Povezivanje i praćenje e-poruka u Menadžeru za poslovne kontakte.

  • Ako vaš računar je deo radne grupe i vratili sa deljenom bazom podataka na drugom računaru, novi računar ne prepoznaje stara korisnička imena i lozinke. Morate da prestanete da delite bazu podataka, vratili ga i podelite ponovo da biste odobrili pristup korisnicima. Više informacija potražite u članku Deljenje podataka Menadžera za poslovne kontakte sa drugim korisnicima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×