Vraćanje prethodne verzije stavke ili datoteke u sistemu SharePoint

Vraćanje prethodne verzije stavke ili datoteke u sistemu SharePoint

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako SharePoint liste ili biblioteke su podešene tako da pratite verzije, možete da vratite prethodnu verziju stavke liste ili datoteke. Da biste saznali kako možete da izbrišete verziju, sve verzije ili međuverzije stavke ili datoteke ako je lista ili biblioteka konfigurisan za njega u članku Brisanje prethodne verzije na stavke ili datoteke u sistemu SharePoint. Da biste uključili kreiranje verzija, pogledajte članak Uključivanje istorije verzija u sistemu SharePoint.

Ažurira 21 novembar 2016 zahvalnosti za povratne informacije.

Vraćanje prethodne verzije u SharePoint

 1. Otvorite listu ili biblioteku na traci za brzo pokretanje.

  Ako ime liste ili biblioteke ne pojavi, kliknite na sadržaj lokacije ili Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim kliknite na ime liste ili biblioteke.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na razmak između stavki ili ime dokumenta i datum, a zatim iz menija izaberite stavku Istorija verzija . Možda ćete morati da se pomerite na meni da biste videli Istorija verzija.

  Ako ne vidite Istorija verzija, kliknite na dugme Elipsa (...) u dijalogu, a zatim izaberite stavku Istorija verzija.

  Videćete listu verzije datoteke.

  Verzija istorije dijalog sa 3 verzije.
 3. Zadržite pokazivač miša pored verziju i kliknite na strelicu nadole sa desne strane da biste dobili listu opcija u dijalogu Istorija verzija .

  Opcije istorija verzije (prikazivanje, vraćanje u prethodno stanje, brisanje)

  Kliknite na dugme Vrati u prethodno stanje.

 4. Kliknite na dugme u redu da biste vratili trenutnu verziju kao najnovije.

  Verzija potvrda izabran u dijalogu sa u redu

  Napomena: SharePoint ne ukloni stariju verziju koju ste upravo u prethodno stanje, on pravi kopiju i olakšava najnoviju verziju.

Uključivanje istorije verzija u SharePoint

Istorija verzija je podrazumevano uključene u SharePoint, ali ako ne vidite komandu " Istorija verzija ", Istorija verzija može se isključiti. U zavisnosti od toga kako administrator konfigurisao SharePoint, možda ćete moći da biste uključili kreiranje verzija liste ili biblioteke.

Informacije o SharePoint postavke kreiranja verzija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

Takođe pogledajte kako kreiranje verzija funkcioniše na listi ili u biblioteci?.

Niste sigurni koju verziju imate? Pogledajte koju verziju sistema SharePoint koristim?

Ostavite komentar

Ovaj članak je korisno? Ako niste, pošaljite nam detalje koji je zbunjuje ili nedostaju i očekivanog. Ako imate iz pretrage i nije informacije koje ste želeli, javite ste tražili. Priložite imate verziju SharePoint OS i pregledača. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite korake i ažurirate ovog članka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×