Vraćanje prethodne verzije datoteke bez neželjenih promena

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uz Office 365 i Automatsko čuvanje, ne morate da brinete o gubitak uređivanja ili prilaganje zastareli kopija datoteka. Da, ali ako slučajno uređivanja u datoteci, možete lako da se vratite prethodnu verziju bez neželjenih promena pomoću istorija verzija.

Koristite istorija verzija da biste videli prethodne verzije datoteke.

Inge je priče o vraćanju datoteke bez neželjenih promena

Deljenje privatno pomoću usluge OneDrive

Todd je napisao rad o najnovijim studije, ali ima utisak da nešto nedostaje. Da biste se uverili da papira jasno i sažet, odlučuje da se prijavim pomoć jednog od kolegama najbliže pružanja neke povratne informacije.

Znamo Inga je odličan pisac, on može zavisiti je za neke vredna pomoć. Tod otvara fasciklu u usluzi OneDrive, klikće desnim tasterom miša na Word dokument i klikne na dugme deli da biste pozvali Inga datoteku.

Deljenje privatno pomoću usluge OneDrive

Uređivanje samouvereno u oblaku

Inga prima obaveštenje deljene datoteke iz Tod i vidi njegovu poruku, „Mogu li da pogledam svoj rad i pošalji mi ispravke”? Ona se otvara u Word dokument i počinje da se uređuje datoteku. Ona ponovo zapisuje njegov uvod u preći na tačku i čini druge sadržaja revizije da biste objasnili nekih tačaka njegov glavni istraživanja.

Inga je uraditi mnogo posla, ali zna da sa Automatsko čuvanje, njen promene bezbednih i automatski sačuvane u dokumentu. Kada joj je zadovoljni dokument, ona se zatvara datoteku.

Uređivanje samouvereno u oblaku sa Automatsko čuvanje

Nema problema sa istorijom verzija

Sledećeg dana, Todd unosi dokument da biste videli koje vrste povratne informacije Inga je otišao. Na njegovo iznenađenje, bilo značajne promene sa sadržajem. Kontaktira Inga, „Hej Inga, hvala promene, ali samo hteli da predloga i povratnih informacija – nije sveobuhvatna uređivanja”.

Iako je bio nesporazum, Tod zna da nema potrebe da brinete. Istorija verzija, zna da čak i ako je promene sačuvane u svoj dokument, koje Office ima vodi evidenciju o njegove originalne verzije.

Koristite istorija verzija da biste vratili prethodnu verziju datoteke.

Vraćanje prethodne verzije.

Inga vidi Toddov poruke i shvata je greška. Ona se otvara za rad u programu Word i klikne na naslov. U padajućoj listi, ona klikne na dugme Pogledajte sve verzije u okviru Istorija verzija i možete brzo idite i otvoriti verzija istraživanja papira pre nego što je napravila neželjenih promena.

Inga postavlja dve verzije dokumenta Uporedni prikaz. Ona koristi dokument sa njenim neželjenih promena kao reference tako da lako možete da rezimirate njen povratne informacije u komentarima u originalnoj verziji Toddov kao želeo je. Čuva je ovo kao konačnoj verziji i je spremno!

Rad sa dve verzije na istu datoteku tako što ćete zajedno.

Resursi

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×