Vraćanje neprekidnih podataka o poboljšanju korporaciji Microsoft

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva je dizajniran da poboljša kvalitet, pouzdanost i performanse Microsoft Products and tehnologije. Dozvoljavate, anonimne informacije o vašem serveru će se šalju korporaciji Microsoft da pomozite nam da poboljšamo SharePoint proizvoda i tehnologija.

Izveštaji o greškama se kreiraju kada naiđe na hardver ili softver probleme sa sistemom. Microsoft i njegovi partneri aktivno koriste ove izveštaje da biste poboljšali pouzdanost vašeg softvera. Izveštaji o grešci uključuje sledeće: informacije o stanju servera kada dođe do problema; operativni sistem hardvera verziju i računar koristi; i na digitalnog ID-a proizvoda, koju možete koristiti da biste identifikovali licencu. IP adresa vašeg računara se takođe šalje jer se povezujete sa usluge na mreži da biste poslali izveštaji o greškama, ali se koristi samo za generisanje grupnih Statistika. Microsoft ne prikuplja namerno lične podatke. Međutim, izveštaji o grešci može da sadrži podatke iz datoteke evidencije, kao što su korisnička imena IP adrese, URL adresa je, datoteka ili putem imena i e-adrese. Iako ove informacije, ukoliko je prisutna, mogu se koristiti za određivanje svoj identitet, informacije će se koristiti. Podatke koje prikuplja Microsoft će se koristiti samo za rešavanje problema i poboljšanje softvera i usluga. Izveštaji o greškama će biti poslata pomoću tehnologiju šifrovanja u bazu podataka sa ograničen pristup i će se koristiti u marketinške svrhe.

Izjava o privatnosti za Microsoft usluga prijavljivanja grešaka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×