Vodič za Power View u programu Excel

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office ima dugu istoriju nudi privlačne načina da vizuelno prikažete podatke. Office 2013 upoznati programskom dodatku Power View e interaktivne mogućnosti izveštavanja ugrađena u program Excel. Od uvod u Power View, klijenti su nam rekli da dok su vrednost njegove interaktivnosti za istraživanje vizuelne podatke, oni takođe vrednost na poznavanje izgled i doživljaj, prilagođavanje, tačnosti i programiranje osnovne iskustva za pravljenje grafikona u programu Excel. Pored toga, klijenti željeni namensku alatku za istraživanje kao što je vizuelnih podataka. Ovaj povratne informacije koje vodi da razvije Power BI Desktopkoja pruža namensku okruženje za istraživanje vizuelnih podataka i izveštavanje, dok duboke analitiku korisnici izvršite u programu Excel. Power BI Desktop alatki za dostupni kao besplatna za preuzimanje, dobilo laskave kritike od njene izdanje.

Šta se sprema za Power View u programu Excel

Kao što je pomenuto Šta je novo za analitiku posao u programu Excel 2016 blogu prošle godine, Power BI Desktop se zasniva na istom iskustvo izveštavanja proizvoljnog kao Power View i nudi namensku okruženje za vizuelno podataka istraživanjem i za kreiranje izveštaja. Power BI Desktop dodala podrška za nekoliko novih i prilagođene vizuelizacijei je vođenja poboljšanja brzo kroz mesečne ispravke. Sa Power BI Desktop, klijente takođe možete da uvezete Power View sadržaj iz Excel radne sveske i ponovno korišćenje njihove investicije.

Za izlaganje privlačnih iskustvo za istraživanje vizuelnih podataka u alatki za fokusirane, možemo se Prebacujem sve investicije na Power BI Desktop za ovaj opterećenje, a zaključili novu funkciju razvoja za Power View. Power BI Desktop sada je alatka koja se preporučuje za istraživanje vizuelnih podataka i izveštavanje o i programu Excel i dalje bude široka alatku za duboke analize. Usluga Power BI omogućava jednostavne objavljivanje kontrolne table za Power BI izveštaji i Excel radne sveske, a takođe omogućava korisnicima da biste analizirali podatke Power BI u programu Excel. Svaku od ovih alatki je optimizovana za različite potrebe poslovni analitičari i zajedno, paket namerno dizajnirani da zajedno funkcionišu.

Power View listove koje klijenti kreirali pomoću programa Excel će nastaviti da podržava Excel računare, SharePoint sa SQL Server BI programski dodatak i SharePoint Online trenutni primenom na osnovu Silverlight. Ova podrška uključuje ispravke za bezbednosne probleme i glavne funkcionalne dok ste bili bez jednostavne rešenja. Pregledači koji podržavaju Silverlight su navedeni ovde.

S obzirom na ovaj pristup, Excel 2016 uklonite funkcionalnost podrazumevani dozvoljeno klijentima da biste dodali Power View listove sa trake. Za te klijente koji izaberu da nastavite da koristite Power View, koraci su dostupne za omogućavanje dodavanja novog Power View listove.

U leto 2016, Excel 2013 će se ažurirati da biste poravnali sa programom Excel 2016 tako što ćete ukloniti podrazumevanu traku funkcionalnost dodati Power View listove u Excel radnim sveskama. Pored toga, dijalog "Uvoz podataka" u programu Excel 2013 i 2016 će ukloniti opciju za kreiranje izveštaja prikaza Power View kada korisnici uvoz podataka u modelu podataka. Umetanje novog radnog lista prikaza Power View će ga povezivanje sa podacima u Model podataka kao što je danas.

Na osnovu povratnih informacija korisnika, verujemo da ovaj pristup otkuca dobar balans za podršku postojeće funkcionalnost i sadržaj, i podstičući korisnike da biste dobili najbolje iskustvo u Power BI Desktop, namensku alatku za istraživanje vizuelnih podataka i interaktivno izveštavanje.

Pored toga, Excel će nastaviti da primene inovacija na izvorne pravljenje grafikona iskustva. Excel 2016 se novi tipovi grafikona uključujući vodopadbox i whisker, histograma, treemapi Office 365 klijente sada imaju pristup levak . Pogledamo napred za isporuku više grafikona i interaktivnosti koji omogućavaju klijenti za analizu i komunikaciju sa uticaj.

Rezime

Možemo da ovaj članak daje jasnoću vizuelizacije investicija preko portfolio i kako se nastavljaju izlaganje na naše dugo praćenje zapis. Pogledamo napred na povratne informacije na lokacijama korisnika glas za Excel i Power BI na naš glas korisnika lokacije.

Pogledajte više

Power BI Desktop podrške za uvoz Power View

Vodič kroz Silverlight podrške

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×