Vodič za korišćenje sistema SharePoint Server 2007

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da li ste novi u Microsoft Office SharePoint Server 2007? Ili, da li koristite SharePoint lokacije za skladištenje dokumenata, ali sada vas zanima radni prostori, blogove i Wiki lokacija? Ili, da li želite da detaljnije i deljenje poslovnih podataka efikasnije pomoću izveštaja, kontrolnih tabli i indikatori ključnih performansi (KPI)?

Koristite ovaj vodič kao početnu tačku da biste saznali više o mogućnostima opšte Office SharePoint Server 2007 i kako da dovršite uobičajene zadatke kao saradnika na SharePoint lokaciji. Možete da pronađete i veze ka lokaciji vlasnika zadatke kao što je podešavanje dozvola i uraditi neke osnovne prilagođavanja.

sharepoint server 2007 features

Mogućnosti programa Office SharePoint Server 2007 su fokusirani na šest poljima. Ovaj vodič ukratko predstavljaju svaki od ovih mogućnosti, a zatim veze srodnih članaka gde možete da saznate više.

Napomena: Za informacije o instaliranju sistema SharePoint Server, pogledajte Office SharePoint Server TechCenter. Više informacija o pravljenju SharePoint Web aplikacije, potražite na Portal za projektante SharePoint Server 2007.

Ovaj članak sadrži:

Saradnja

Portalima i personalizacija

Upravljanje poslovnim sadržajem

Poslovni proces i obrasci

Poslovno obaveštavanje

Saradnja

Možete da koristite SharePoint lokacije za deljenje informacija i radite efikasnije. Na SharePoint lokaciji nudi radnih prostora i alatke koje vaš tim možete da koristite za praćenje projekata, koordinisanje rasporede, i zajedničkom kreiranje i uređivanje dokumenata. Više informacija o tome kako možete da koristite na lokaciji tima, kliknite na sledeće veze.

Poboljšanje tima produktivnost pomoću SharePoint lokacije

Možete da koristite na lokaciji za skladištenje rutinsko informacije za jedno odeljenje ili kratkotrajni poseban projekat koji obuhvata odeljenjima. Korišćenjem radni prostor za saradnju kao što je lokacija tima, vaš tim može da postane efikasniji i produktivniji.

Upravljanje projektima efikasnije

Možete da koristite lokaciju za upravljanje projektima i koordinisanje zadataka i krajnjim rokovima među članovima tima. Predložak liste zadataka projekta sadrži gde možete da vidite zadatak relacije i status projekta prikaz Gantovog grafikona. Vaš tim može da koordinacije rada sa deljenim kalendarima, obaveštenja i obaveštenja. Takođe se možete povezati kalendar na SharePoint lokaciji sa kalendarom u Microsoft Office Outlook 2007, gde možete da prikažete i ažurirate, kao da radite u lični kalendar.

Kreiranje, pregledajte i objavite dokumenata

Grupe osoba koje možete da kreirate, pregledaju i urede dokumente zajedničkom na SharePoint lokaciji. Biblioteke dokumenata možete da koristite za skladištenje i upravljanje važne dokumente ili korišćenje lokacije radnog prostora dokumenta za koordinisanje razvoj određenih dokumenata. Biblioteke slajdova su odličan lokaciju za deljenje i ponovnu upotrebu Microsoft Office PowerPoint 2007 slajdova u centralnoj lokaciji. Možete hvatati u biblioteke dokumenata van mreže na Office Outlook 2007 da biste omogućili osobama za prikazivanje i uređivanje dokumenata dok nisu povezani sa mrežom.

Hvatanje i deljenje znanja zajednice

Na lokaciji tima možete da koristite da biste uhvatili i delili saznanja kolektivne tima ili važne informacije. Timovima možete kreirati i uhvatite zajednice znanja ili dokument interni procesi u wiki stranice. Možete da koristite anketama i diskusijama da sakupite informacije ili podstakli dijalog, a zatim delite svoje nalaze na blogu. Članovi tima možete da koristite upozorenja ili Really Simple Syndication (RSS) da biste pratili ažuriranja vaše lokacije.

Vrh stranice

Portalima i personalizacija

Možete da koristite portalima da radite zajedničkom i pristup osobama, informacija i poslovnih aplikacija koje su vam potrebne da radi svoj posao. Office SharePoint Server 2007 uključuje funkcije koje organizacije mogu da koriste za personalizovanje portala za osobe ili grupe korisnika. Više informacija o portalima i personalizacija na SharePoint lokacijama, kliknite na sledeće veze.

Vrh stranice

Upravljanje poslovnim sadržajima

Office SharePoint Server 2007 pruža moćne funkcije upravljanja Enterprise sadržajem (ECM) za kreiranje, upravljanje i skladištenje sadržaja u preduzeću. Možete da koristite tokove posla će vam pomoći u procesu kreiranja redigovanje, objavljivanje i čak i upravljanje sadržajem koji kreira vaše organizacije.

Upravljanje dokumentom.

Mogućnosti upravljanja dokumenta mogu pomoći da konsolidujete sadržaj sa više lokacija u centra, što predstavlja centralno kontrolisanih spremište koja ima dosledne kategorizacija.

Upravljanje zapisima

Mogućnosti upravljanja integrisane zapisa može pomoći da skladištite i zaštiti poslovnih zapisa u konačna stanju.

Upravljanje Veb sadržajem

Mogućnosti za upravljanje sadržajem Web omogućava ljudima da objavljivanje veb sadržaja sa autorizacije alatku i proces od ugrađenih odobrenje sadržaja na lak za upotrebu.

Vrh stranice

Poslovni proces i obrasci

Office SharePoint Server 2007 pruža mnoge funkcije mogu vam pomoći da integrišete i unapređivanje poslovnih procesa. Možete da kreirate obrasce zasnovane na pregledaču i da prikupite podatke iz organizacije koje ne koristite Microsoft Office InfoPath 2007. Tokovi posla da unapredite cene koordinisanje uobičajenim poslovnim procesima, kao što su projekat odobrenje ili redigovanje dokumenata, tako što ćete u članku Upravljanje i praćenje zadataka koji su povezani sa tim procesima. Više informacija o poslovni proces i obrasci, kliknite na sledeće veze.

Vrh stranice

Poslovno obaveštavanje

Poslovno obaveštavanje je proces ukupnih vrednosti, skladištenje, analiziranje i izveštavanje o poslovnim podacima za podršku obavešteni poslovne odluke. Office SharePoint Server 2007 obezbeđuje alatke koje vam mogu pomoći izdvajanje podataka iz različitih izvora i predstavljanje podataka u načini na koje olakšavaju analizu i odlučivanja. Više informacija o poslovnog obaveštavanja u sistemu SharePoint Server, kliknite na sledeće veze.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×