Vidim praznu sličicu kada dodam klipove

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste uvezli animirani GIF koji prikazuje praznu sličicu i pregled, najverovatnije je rezultat nekompatibilnost datoteka. Možete da probate otvorite datoteku u GIF programu za animaciju korišćeni za kreiranje, ponovo ga sačuvate, a zatim dodate u Clip Organizer ponovo.

Ako uvezete grafiku, kao što su JPG, označen Image File Format (TIFF) ili neki drugi foto format koji prikazuje praznu sličicu, najverovatnije je zato što grafiku je prevelika i vaš računar nema dovoljno memorije da biste prikazali sličice. Međutim, klip je uspešno dodat i može umetnuti u dokumentima. Da biste videli sličicu, pokušajte da otvorite klip u grafičkom programu i zatim mu promenite veličinu da smanjite, odnosno da smanjite rezoluciju ili oba. Zatim možete da dodate novu verziju klipa.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×