Video objavljene poruke u usluzi Yammer otpremanje i kodirate zasebno

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Video zapisi koje možete otpremiti na Yammer možda neće biti dostupna za reprodukovanje nakratko nakon što ste ih otpremili. To je zato što otpremanje video zapisa u usluzi Yammer, a kodiranje video tako da možete da reprodukujete na Yammer, su odvojena procesa. Kodiranje ne počinje dok se otpremanje ne dovrši, a video reprodukcija na Yammer dok je gotovo kodiranje.

Video zapis je priložene u poruci ili otpremljene u karticu "datoteka", on je dostupan samo kao koji se mogu preuzeti datoteke dok ga je kodiranje. Jednom kodiranje završi, video, onda je takođe dostupan unutar Yammer. Ukoliko je veoma velike datoteke (ne zaboravite maksimalne veličine za otpremanje Yammer omogućava je 100 MB na besplatnu mrežama i 5 GB na premium mreža), kodiranje samo treba da potraje nekoliko minuta.

Savet: Kodiranje se dešava u pozadini, tako da možete da objavite poruku ili druge radi dok video kodira.

Yammer kodira video samo jednom. Na primer, ako poruku priložite video zapisa sa kartice "datoteka", to ne mora da kodirate ponovo i je dostupna za prikaz u Yammer odmah.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×