Animiranje slika, clip art kolekcija, teksta i drugih objekata

Kreiranje prilagođenih animacija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ako ste avanturista, možete da kreirate neke prilično neverovatne prezentacije sa mnogo kretanja animacija putanje. To je to teško kada se to.

Prilagođavanje pomoću putanja kretanja

Možete da kreirate neke prilično neverovatne prezentacije sa mnogo animacija putanje kretanja:

Na kartici animacije kliknite na dugme još u galeriji animacija i u okviru Putanje kretanja, uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na dugme linija , Luka , uključuje , oblici ili petlji. Putanja odabrali se prikazuje kao u tačkastu liniju na izabranog objekta ili teksta. Na zelenu strelicu ukazuje na putanju početak i crvena strelica ukazuje na kraju. Prevucite obe strane da biste postavili krajnje tačke gde želite da ih.

  • Kliknite na dugme prilagođene putanje. Kada kliknete na mesto na koje želite da biste pokrenuli putanju kretanja, pokazivač se pojavljuje kao u Krstić.

Crtanje putanje povezanih pravih linija    Kliknite na mesto gde želite da počne putanja kretanja. Pomerajte pokazivač i kliknite da biste kreirali liniju između dve tačke klika. Pomerajte i kliknite ponovo da biste nacrtali drugu liniju. Kliknite dvaput da prestanete da crtate linije.

Crtanje putanje slobodnom rukom   , kliknite na mesto na koje želite kretanja da biste počeli. Držite pritisnut levi taster miša i premestite pokazivač na putanju koju želite da pratite objekat. Kliknite dvaput na poslednju krajnju tačku na kretanja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×