Komuniciranje na željeni način

Komuniciranje na željeni način

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Kada e-pošte budi pitanje ili diskusije, Saznajte kako je Skype za posao integracija sa programom Outlook znači da možete da IM svima na e-poštu niti direktno iz programa Outlook. Treba da uvučete neke druge osobe u razgovor putem trenutnih poruka? nema problema. Previše kucate? Jednim klikom pretvara taj trenutne poruke u audio i video razgovora. Treba da biste prikazali, umesto da recite? Deljenje radne površine. Treba da prikupite još više osoba? Planiranje praćenja Skype za posao sastanka.

Šta je potrebno za ovaj kurs

Ovaj kurs obuhvata pomoću programa Skype za posao da komuniciraju sa različitim uređajima i platformama. Kurs takođe prikazuje kako da pokrenete Skype za posao razgovora iz programa Outlook. Možete da pratite ovaj kurs i saznajte mnogo tako što ćete jednostavno posmatrati. Da, ali ćete dobiti većina vrednost iz kursa tako što ćete isprobavanja vežbe u modulima i vidite kako to sve radi za vas.

Evo liste softvera koji se koriste u ovom kursu slede uputstva za instaliranje.

  • Outlook 2016

  • Skype za posao za računar

  • Skype za posao za iOS

  • Skype za posao za Android

U sledećim odeljcima pronaći ćete informacije o instalaciji za Outlook i Skype za posao. Koristite uputstva za podešavanje koja su prikladne za uređaje i softvera koji koristite.

Ovo uputstvo koristi Outlook 2016 za računar. Informacije o podešavanju programa Outlook za Windows računare ili tablet računaru potražite u članku Podešavanje e-pošte u programu Outlook za Windows. Informacije o podešavanju Skype za posao za Windows računare ili tablet računaru potražite u članku Instalirate Skype za posao na Računaru. Za više informacija o instaliranju Skype za posao na Windows Phone uređaju, pogledajte članak Instaliranje Skype for Business na Windows Phone. Za informacije o instaliranju sistema Office 365 na Računaru, pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Ovo uputstvo pruža uputstva za korišćenje programa Outlook za Android i Skype za posao za Android, ali upotreba Android uređaje nije eksplicitno istaknuta u upustvu. Za informacije o podešavanju programa Outlook za Android, pogledajte članak Podešavanje e-pošte na Android uređaju pomoću usluge Office 365 za preduzeća. Za informacije o podešavanju Skype za posao za Android, pogledajte članak Instaliranje Skype za posao na Android uređaju.

Ovo uputstvo funkcijama programa Outlook i Skype za posao na iPhone i iPad. Za informacije o podešavanju programa Outlook za iOS, pogledajte članak Podešavanje e-pošte na iPhone iPad, ili iPod osetljivom na dodir. Više informacija o podešavanju Skype za posao za iPhone i iPad potražite u članku Instalirate Skype za posao na iOS.

Trenutno ne postoji klijent za Skype za posao za Mac računarima. Najnovija klijent dostupna je Lync 2011 za Mac računarima. Više informacija potražite u članku Instaliranje uputstva za Office 365 za poslovne korisnike koji koriste Mac.

Sa Skype za posao, koje može da povežete, komunicirate i delite sa drugima – putu.

Zato što Skype za posao je ugrađena u moj Office aplikacije, možete da sarađujete sa desne strane tima iz mojih dokumenata ili iz e-poruke u programu Outlook.

Skype za posao radi preko stonim računarima i mobilnim uređajima.

Moje kolege su uvek bila pri ruci, da li su u office – ili u pokretu.

Razmena trenutnih poruka, glas pozive, video zapise, na radnoj površini za deljenje – to je ugrađena u Skype za posao.

Ako brzo ćaskanje pretvori u sastanka tima, nastavimo napred bez gubljenja koraka.

Skype za posao je univerzum desno naš omiljeni Office aplikacije, tako da ne morate da napustite Word dokument ili Outlook e-pošta da dođete do moj tim.

U programu Outlook, mogu da vidim odmah da li moje kolege su dostupne. I pomoću jednog klika, mogli da šaljete trenutne poruke i počnite telefonski poziv.

Ako je kolegom je u pokretu, možemo da i dalje se povežete, jer Skype za posao radi preko mobilne uređaje.

Ne morate da baviti rasporede ili Rezervišite sobu za sastanke da dodirnem bazu sa tim.

Možete da dodate još osoba neki razgovor da biste kreirali brzog i virtuelne sastanak.

Odličan je trenutne poruke, ali ponekad je najbolje da se sastanete uživo, čak i kada niste kilometara udaljene.

Sa Skype za posao, koje možete dodati video sastanka ili razgovora, bez usporavati toka ideja.

Ne možete deliti radne površine, PowerPoint prezentacije ili programske datoteke sa timom.

Da li koriste računara, laptop računaru ili mobilnom uređaju, ostanite na istoj stranici.

Zajednički rad Outlook i Skype za posao. Kada primim e-pošte u programu Outlook... Možete da isplanirate propratni sastanak sa svima konac.

I za moju tima koji rade daljinski, jednim klikom je to potrebno kako bi ovo sastanka na mreži.

Pomoću programa Skype za posao, moj tim da se pridružite sastanku putem njihovih mobilnih aplikacija, Veb pregledača, telefonski poziv ili na radnoj površini računara.

Komunikacija sa programom... sa Skype za posao.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×