Ja i moji dokumenti

Ja i moji dokumenti

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pretpostavimo da imate malo vremena za pokretanje unakrsne tabele. Planirate da radite na unakrsnoj tabeli posle časova i na putu do posla, ali niste sigurni kako ćete da prenesete tu datoteku sa računara na druge uređaje. Uz Office 365, možete da sačuvate datoteku u oblaku, da joj pristupite pomoću drugih uređaja i da ga čak delite sa timom kako biste mogli da radite zajedno na njemu. Pogledajte video da biste videli kako funkcioniše, a zatim pređite na prvi modul da biste počeli.

Šta vam je potrebno za ovaj kurs

Ove funkcije Office 365 za preduzeća, uključujući Office i OneDrive for Business na raznim uređajima i platformama. Možete da pratite ovaj kurs i naučite gledajući. Da biste izvukli najviše vrednosti iz kursa, prijavite se u Office 365 i isprobajte vežbe u modulima kursa.

Evo liste aplikacija korišćenih na ovom kursu, a zatim uputstva za podešavanje za softver i uređaje po vašem izboru.

  • Office 365 za preduzeća

  • Office za veb

  • Excel 2016, Excel za veb, Excel za iPad i Excel na mobilnim uređajima

  • OneDrive for Business

Ako već niste instalirali ove aplikacije, u sledećim odeljcima pronaći ćete informacije o podešavanju.

Uz Office 365 mogu da sačuvam dokumente u oblaku, a zatim da im se prikažem sa bilo kog mesta, na bilo kom uređaju.

Office 365 uključuje OneDrive for Business, lokaciju skladišta u oblaku za moje dokumente. Kada ovde sačuvam dokument, uvek mogu da doрem do njega i napravim promene, bez obzira na to gde se nalazim ili na kojem sam uređaju.

Sa Office aplikacijama ili Office Online mogu da koristim iPad kod kuće, recimo, da napravim brzu promenu ovog naslova ili mogu da koristim Android telefon na putu za posao.

Promeniжu nekoliko vrednosti ovde.

Sa sistemom Office 365, a moji dokumenti uskladišteni u oblaku, mogu da završim posao kada i gde je meni najpristupačnije.

Unakrsna tabela izgleda dobro – vreme je da pozovete neke saigraиe da bi mi pomogle da završim.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×