Pristup sa svakog mesta i deljenje datoteka uz OneDrive for Business

Korišćenje novog OneDrive klijenta za sinhronizaciju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Sa Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive, datoteka se automatski sinhronizovati u pozadini ograničenje veličine pojedinačne datoteke se povećava za 10 gigabajte i ograničenje 20.000 datoteke uklonjena. Kao prethodni klijenta za sinhronizaciju, nova automatski sinhronizuje između usluge OneDrive for Business i uređajima. Za razliku od prethodnih klijenta za sinhronizaciju, ako nemate dovoljno prostora na disku na uređaju, možete selektivno sinhronizovati fascikle. Office 365 administratoru da primenite OneDrive aplikacija za stone računare za vas, a možete da ga instalirate sami.

Koristite OneDrive aplikacija za stone računare u operativnom sistemu Windows

 1. Obratite se Office 365 administratoru da biste videli ako su već raspoređeni OneDrive aplikacija za stone računare za vas. Ako ne možete da ga instalirate na računaru. Kada prvi put pokrenete, morate da prijavite se i opcionalno Izaberite fascikle za sinhronizaciju. Više informacija potražite u odeljku dodatne resurse .

 2. Idite na Windows traci zadataka.

 3. Zadržite pokazivač iznad ikone plavo oblaku da biste videli alternativni tekst. Na primer, ako ste radili za Contoso, videćete ovo:

  OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju

  Možda ćete videti više od jedne oblaku ikonu na traci zadataka. Ikona "oblak" se odnosi na OneDrive – lične.

 4. Da biste izabrali koje fascikle za sinhronizaciju, kliknite desnim tasterom miša na ikonu plavo oblaka, a zatim izaberite stavku Postavke > nalog > Odaberi fascikle.

  Selektivno sinhronizacije OneDrive for Business fascikle

Upravljanje OneDrive for Business na Windows (dodatno kreditne!)

 1. Idite na Windows traci zadataka.

 2. Da biste videli kada OneDrive for Business poslednji put ažurirana, kliknite na ikonu plavo oblaka.

 3. Da biste videli datoteke na računaru, kliknite desnim tasterom miša na plavu ikonu oblaka OneDrive, a zatim kliknite na dugme Otvaranje OneDrive – <Organization ime > fasciklu.

 4. Da biste videli datoteke u pregledaču, kliknite desnim tasterom miša na plavu ikonu oblaka OneDrive, a zatim kliknite na dugme Prikaži na mreži.

 5. Da biste videli trenutne dodele kvote na lokaciji, kliknite desnim tasterom miša na plavu ikonu oblaka OneDrive, a zatim izaberite stavku Upravljanje skladišta.

Određene „kako da” uputstva za uređaj

Napomena: OneDrive aplikacija za stone računare radi samo na stonom uređaju.

Napomena: Podržana je OneDrive aplikacija za stone računare na OS X verzija 10,9 i iznad.

 1. Obratite se Office 365 administratoru da biste videli ako su već raspoređeni OneDrive aplikacija za stone računare za vas. Ako ne možete da ga instalirate na računaru. Kada prvi put pokrenete, morate da prijavite se i opcionalno Izaberite fascikle za sinhronizaciju. Više informacija potražite u odeljku dodatne resurse .

 2. Idite na traci sa menijima i kliknite na ikonu za OneDrive.

  Snimak ekrana usluge OneDrive na traci sa menijima na Mac računaru nakon završetka čarobnjaka „Dobro došli u OneDrive“

  Možda ćete videti više od jedne oblaku ikonu na traci zadataka. Ikona crni oblak je za OneDrive lični nalog.

 3. Da biste izabrali koje fascikle za sinhronizaciju, izaberite stavku željene postavke, kliknite na karticu Odaberi fascikle , a zatim izaberite stavku Odaberi fascikle.

Da li želite još?

Koji OneDrive klijent za sinhronizaciju koristim?

Prvi koraci uz OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju sledeće generacije u operativnom sistemu Windows

Prvi koraci uz OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju sledeće generacije u operativnom sistemu Mac OS X

Sa u sledećem generacije klijenta za sinhronizaciju za OneDrive, moje datoteke se automatski sinhronizovati u pozadini, ograničenje veličine pojedinačne datoteke se povećava za 10 gigabajte i možete da sinhronizujete onoliko datoteke kao želim.

Želim da biste se uverili da je instaliran.

Na traci zadataka operativnog sistema Windows, zadržite pokazivač iznad plavu ikonu oblaka OneDrive. Piše „OneDrive – Contoso do datuma”. Izgleda da je moj Office 365 administracija ga već ima primenjen.

Kao prethodni klijenta za sinhronizaciju, nova sinhronizuje između usluge OneDrive for Business i na uređaj.

Za razliku od prethodnih klijenta za sinhronizaciju, ako nemam dovoljno prostora na disku na uređaju, možete selektivno sinhronizujem moje fascikle.

Da biste to uradili, bi kliknite desnim tasterom miša na plavu ikonu oblaka OneDrive ponovo, kliknite na dugme Postavke > nalog > Odaberi fascikle, a zatim izaberite koje fascikle za sinhronizaciju ili ne sinhronizacije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×