Kreiranje prve PowerPoint 2013 prezentacije

Dovršavanje i pregled

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.

Napomena SkyDrive je sada OneDrive, a SkyDrive Pro je sada OneDrive for Business. Pročitajte više o ovoj promeni u članku Iz usluge SkyDrive na OneDrive.

Dodajte teme, prozirnost i druge elemente za dizajn da biste prezentaciji dali profesionalni izgled, a zatim je pregledajte pre izlaganja pred publikom.

Drugi video zapisi u ovom kursu

Ovaj video zapis je deo kursa za obuku pod imenom Kreiranje prve PowerPoint 2013 prezentacije. Možete da preuzmete čitav kurs ili gledate video zapise na mreži:

  1. Video: početak korišćenja programa PowerPoint. Najbolji način da naučite nešto o programu PowerPoint 2013 jeste da počnete da ga koristite. Kreirajte praznu prezentaciju i naučite osnove o radu sa njom.

  2. Video: čuvanje PowerPoint prezentacije. Sačuvajte prezentaciju kako ne biste izgubili sav trud koji ste uložili, a zatim je odštampajte da biste je delili sa drugima.

  3. Video: umetanje stavki u prezentaciju. Umetnite slike, zaglavlja, podnožja, oblike i još toga da biste prezentaciju učinili interesantnijom.

  4. Video: dovršavanje prezentacije i njeno pregledanje. (Tu ste!) Dodajte teme, prozirnost i druge elemente za dizajn da biste prezentaciji dali profesionalni izgled, a zatim je pregledajte pre izlaganja pred publikom.

  5. Video: priprema i pokretanje prezentacije. Saznajte koji je najbolji način za izlaganje prezentacije, uključujući korišćenje dva monitora u prikazu za izlagača.

Potreban vam je podsetnik za naučeno? <link assetid="HA104104043" url="http://officecms/sites/preview/search/redir.aspx?AssetId=HA104104043&amp;lc=en-us"><Hyperlink>Pogledajte rezime kursa</Hyperlink></link>.

Spremni ste za drugo uputstvo? Pogledajte čitavu listu kurseva za PowerPoint 2013.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×