Zaštita poštanskog sandučeta lozinkom

Deljenje javnog računara

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Na javnom računaru koji se može deliti sa 100 osoba, nije logiиno da se kreiraju pojedinačni Windows korisnički nalozi. U ovom slučaju svako deli jedan korisnički nalog. Ako ste vlasnik računara, možete da ograničite dozvole na nalogu tako da korisnici mogu da pristupe e-porukama, ali ne mogu da unose promene u sebe, kao što su Dodavanje ili uklanjanje programa. Najlakši i najsigurniji način za pristup e-pošti na javnom računaru nalazi se u Veb pregledaču.

Deljenje javnog računara

Najlakši i najsigurniji način za pristup e-pošti na javnom računaru nalazi se u Veb pregledaču. Da biste to uradili, potrebne su vam tri informacije: korisničko ime, lozinka i URL adresa za prijavljivanje za e-poštu. Ovu adresu možete da dobijete od dobavljača usluga e-pošte. Na primer, adresa za prijavljivanje za Microsoft nalog e-pošte je live.com ili outlook.com. Otkucajte e-adresu i lozinku. Zatim kliknite na dugme Prijavi se.

Kada završite, idite na stavke Internet opcije u pregledaču i izbrišite istoriju, privremene Internet datoteke i lozinke.

Želite još?

Uvod u IRM za e-poruke

Obeležavanje e-poruka oznakama „Normalno“, „Lično“, „Privatno“ ili „Poverljivo“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×