Zaštita poštanskog sandučeta lozinkom

Deljenje javnog računara

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Na javnom računaru koje može da se dele sa 100 ljudi, to ne smisla da biste kreirali pojedinačne Windows korisničke naloge. U ovom slučaju, dele svi jedan korisnički nalog. Ako ste vlasnik računar, možete da ograničite dozvole na nalog tako da korisnici mogu da pristupe e-poštu, ali ne možete da menjate računara, kao što je dodavanje ili uklanjanje programa. Najlakši i najsigurniji način da biste pristupili e-pošte na računaru na javnom je putem Veb pregledača.

Deljenje javnog računara

Najlakši i najsigurniji način da biste pristupili e-pošte na računaru na javnom je putem Veb pregledača. Da biste to uradili, potrebno je tri delova informacija: korisničko ime, lozinku i URL adrese za prijavljivanje za e-poštu. Možete da dobijete ovu adresu od dobavljača e-pošte. Na primer, adresa za prijavljivanje za Microsoft nalog e-pošte je live.com ili outlook.com. Otkucajte e-adresu i lozinku. Zatim, kliknite na dugme Prijavi se.

Kada završite, idite na Internet opcije u pregledaču i brisanje istorije, privremene Internet datoteke i lozinke.

Želite još?

Uvod u IRM za e-poruke

Obeležavanje e-poruka oznakama „Normalno“, „Lično“, „Privatno“ ili „Poverljivo“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×