Video: Šta je sinhronizacija datoteka?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Sinhronizacija datoteka vam omogućava da radite sa veću efikasnost.

Pogledajte ovaj video da biste saznali kako sinhronizaciju znači.

Sinhronizacija datoteka vas čini produktivniji

Sinhronizacija potvrđuje da su sve promene u datoteku na radnoj površini ili u usluzi oblaka sravne tako da svaki kopiju datoteke odražava najnovije promene. Kada podesite sinhronizaciju između usluzi u oblaku i uređaj za računare, u pozadini aplikaciju OneDrive pokrenut na vašoj radnoj površini i automatski čuva vaše datoteke sinhronizacije. Najvažnije, možete da pristupite i da upravljate datotekama na radnoj površini, čak i kada ste van mreže.

Možete da sinhronizujete datoteke u vašOneDriveili biblioteke lokacija kako bi vam uvek dostupan na računaru, čak i ako ste van mreže.

Kada su se sinhronizuju, dodavanje, uređivanje ili uklanjanje datoteka sa računara, a promene se sinhronizuju automatski.

Saznajte više na lokaciji support.office.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×