Nesmetana saradnja

Čuvanje prezentacije u usluzi OneDrive for Business pomoću tableta

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pretpostavimo da vam je neko poslao PowerPoint prezentaciju na kojoj ćete raditi sa svojim saigraиima. Možete da je sačuvate na lokaciji u oblaku, na primer OneDrive for Business, a zatim da joj pristupite kasnije pomoću raznih uređaja. Pogledajte video da biste videli kako ovo funkcioniše na iPad uređaju i pomerajte se nadole da biste videli kako da obavite ovaj zadatak na različitim uređajima.

Sledeća procedura opisuje kako se izvršava ovaj zadatak na iPad uređaju. Da biste videli uputstva za druge uređaje, pogledajte članak određeno uputstvo "kako da" za uređaj.

Čuvanje PowerPoint prezentacije u usluzi OneDrive za preduzeća pomoću iPad uređaja

 1. Počnite sa PowerPoint prezentacijom otvorenim u režimu samo za čitanje na iPad uređaju. Ako želite da koristite našu primer prezentacije, preuzmite je ovde: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim ga otvorite u PowerPoint za iPad.

 2. Dodirnite duplirani.

 3. Na listi lokacija odaberite biblioteku OneDrive for Business, a zatim odaberite stavku Kreiraj fasciklu.

 4. Otkucajte ime za fasciklu, a zatim odaberite stavku Kreiraj. (Na našem primeru smo koristili marketinške prezentacije-2016.)

 5. Odaberite stavku Dupliraj.

Određeno uputstvo "kako" za uređaj

Čuvanje PowerPoint prezentacije u usluzi OneDrive for Business na Windows računaru ili tablet računaru

 1. Počnite sa PowerPoint prezentacijom koja se otvara u režimu samo za čitanje na računaru. Ako želite da koristite našu primer prezentacije, preuzmite je ovde: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim ga otvorite u programu PowerPoint.

 2. U PowerPoint 2016 odaberite stavku Omogućavanje uređivanja.

 3. Odaberite stavku > Sačuvaj kao, a zatim kliknite dvaput (ili dvaput dodirnite) OneDrive for Business biblioteku da biste otvorili dijalog čuvanje kao.

 4. Odaberite stavku Nova fascikla, otkucajte ime za fasciklu, a zatim odaberite stavku Otvori. (Na našem primeru smo koristili marketinške prezentacije-2016.)

 5. Odaberite stavku Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć za OneDrive for Business aplikaciju? Pogledajte članak Ažuriranje aplikacije "OneDrive for Business"

Čuvanje PowerPoint prezentacije u usluzi OneDrive for Business na Mac računaru

 1. Počnite sa PowerPoint prezentacijom koja se otvara u režimu samo za čitanje na računaru. Ako želite da koristite našu primer prezentacije, preuzmite je ovde: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u PowerPoint 2016 za Mac.

 2. Odaberite stavku > Sačuvaj.

 3. Odaberite lokacije na mreži > OneDrive for Business.

  Ako ne vidite OneDrive for Business na listi, kliknite na dugme Plus (+) da biste dodali uslugu. Zatim kliknite na dugme Prijavise i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 4. Navedite ime prezentacije i odaberite lokaciju u OneDrive for Business biblioteci.

 5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć za OneDrive for Business aplikaciju? Pogledajte Prvi koraci uz OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju sledeće generacije na Mac OS X

Čuvanje PowerPoint prezentacije u usluzi OneDrive for Business na Android telefonu ili tablet računaru

 1. Počnite sa PowerPoint prezentacijom koja se otvara u režimu samo za čitanje na uređaju. Ako želite da koristite našu primer prezentacije, preuzmite je ovde: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u programu PowerPoint na uređaju.

 2. Odaberite stavku > Sačuvaj.

 3. Odaberite stavku OneDrive for Business.

  Ako ne vidite OneDrive for Business navedeni, odaberite stavku Dodaj mestoOneDrive for BusinessOneDrive-Business, a zatim se prijavite pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 4. Navedite ime prezentacije i odaberite lokaciju u OneDrive for Business biblioteci.

 5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć za OneDrive for Business aplikaciju? Pogledajte Korišćenje usluge OneDrive for Business u programu Android

Čuvanje PowerPoint prezentacije u usluzi OneDrive for Business na iPad ili iPhone uređaju

 1. Počnite sa PowerPoint prezentacijom koja se otvara u režimu samo za čitanje na uređaju. Ako želite da koristite našu primer prezentacije, preuzmite je ovde: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u PowerPoint za iPad.

 2. U PowerPoint za iPad, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 3. Ako se datoteka nalazi u režimu samo za čitanje, odaberite stavku Dupliraj, a zatim odaberite svoju OneDrive for Business biblioteku.

 4. Navedite ime prezentacije, a zatim odaberite stavku Dupliraj.

Savet: Potrebna vam je pomoć za OneDrive for Business aplikaciju? Pogledajte članak korišćenje aplikacije OneDrive for Business na iPhone ili iPad uređaju

Čuvanje PowerPoint prezentacije u usluzi OneDrive for Business na Windows Phone uređaju

 1. Počnite sa PowerPoint prezentacijom koja se otvara u režimu samo za čitanje na uređaju. Ako želite da koristite našu primer prezentacije, preuzmite je ovde: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u programu PowerPoint na uređaju.

 2. U programu PowerPoint dodirnite tri tačke (...), a zatim odaberite stavku Sačuvaj kao.

 3. U polju ime datoteke Navedite ime prezentacije.

 4. U polju Sačuvaj u izaberite biblioteku OneDrive for Business, a zatim odaberite stavku Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć za OneDrive for Business aplikaciju? Pogledajte Korišćenje usluge OneDrive for Business na Windows Phone uređaju

Čuvanje PowerPoint prezentacije u usluzi OneDrive for Business pomoću pregledača na uređaju

 1. Počnite sa PowerPoint prezentacijom koja je sačuvana na uređaju. Ako želite da koristite našu primer prezentacije, preuzmite je ovde: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572

 2. Pomoću Veb pregledača na uređaju, idite na http://portal.Office.com i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 3. Na početnom ekranu ili koristite Office 365 pokretanje aplikacija odaberite stavku OneDrive.

 4. U zavisnosti od uređaja, odaberite stavku Otpremi ili odaberite stavku nove > otpremanje datoteka.

 5. Izaberite prezentaciju. U zavisnosti od uređaja, možda ćete morati da odaberete stavku Otvori da biste otpremili datoteku.

Želite još?

Šta je OneDrive for Business?

Moj tim radi na marketinškom planu za predstojecu godinu.

Izbacujem stvari sa ovom prezentacijom koju mi je Molly poslala kao početnu taиku.

Pošto sam ovu datoteku otvorio iz e-poruke, ona se nalazi u režimu samo za čitanje.

Moram da ga saиuvam negde da bih mogao da radim na tome. Da biste to uradili, dodirnite duplikat.

Evo nekih potencijalnih mesta za čuvanje datoteke.

Želim da ovo sačuvam u oblaku, kako bih mogao da joj pristupim sa bilo kog mesta. Izabraću moju OneDrive biblioteku i kreiraću fasciklu tamo.

Izabraću duplikat da tamo stavim prezentaciju.

Sada sam spremna da uređujem ovu datoteku.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×