Nesmetana saradnja

Čuvanje prezentacije u usluzi OneDrive for Business pomoću tableta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pretpostavimo da neko poslao PowerPoint prezentacije koja će raditi na sa članovima tima. Možete da ga sačuvate na lokaciji u oblaku, kao što su OneDrive for Business, a zatim pristupite kasnije koristeći razne uređaje. Pogledajte video da biste videli kako to funkcioniše na iPad uređaju i pomerite se nadole da biste videli kako da biste izvršili ovaj zadatak na razne uređaje.

Sledeća procedura opisuje kako da biste izvršili ovaj zadatak na iPad uređaju. Da biste videli uputstva za druge uređaje, pogledajte članak određene „kako da” uputstva za uređaj.

Da biste sačuvali PowerPoint prezentaciju u OneDrive for Business pomoću iPad

 1. Počnite sa u PowerPoint prezentaciju otvorite u režimu samo za čitanje na iPad uređaju. Ako želite da koristite naš primer prezentacije, preuzmite ga ovde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim je otvorite u PowerPoint za iPad.

 2. Dodirnite Dupliranje.

 3. Na listi lokacija odaberite OneDrive for Business biblioteke, a zatim odaberite Kreiraj fasciklu.

 4. Otkucajte ime za fasciklu, a zatim odaberite stavku Kreiraj. (U našem primeru koristili smo marketinška prezentacija - 2016.)

 5. Odaberite stavku Dupliranje.

Određene „kako da” uputstva za uređaj

Da biste sačuvali PowerPoint prezentaciju u OneDrive for Business na Windows računaru ili tablet računaru

 1. Počnite sa u PowerPoint prezentaciju otvorite u režimu samo za čitanje na vašem računaru. Ako želite da koristite naš primer prezentacije, preuzmite ga ovde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim je otvorite u programu PowerPoint.

 2. U PowerPoint 2016, odaberite stavku Omogući uređivanje.

 3. Odaberite stavke datoteka > Sačuvaj kao, a zatim kliknite dvaput na (ili dodirnite dvaput) OneDrive for Business biblioteku da biste otvorili dijalog Sačuvaj kao.

 4. Odaberite stavku Nova fascikla, otkucajte ime za fasciklu i izaberite stavku Otvori. (U našem primeru koristili smo marketinška prezentacija - 2016.)

 5. Odaberite stavku Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć sa aplikacijom OneDrive for Business ? Pogledajte članak Ažuriranje OneDrive for Business aplikacije sinhronizacije

Da biste sačuvali PowerPoint prezentaciju u OneDrive for Business na Mac računaru

 1. Počnite sa u PowerPoint prezentaciju otvorite u režimu samo za čitanje na vašem računaru. Ako želite da koristite naš primer prezentacije, preuzmite ga ovde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u PowerPoint 2016 za Mac.

 2. Odaberite stavke datoteka > Sačuvaj.

 3. Izbor lokacije na mreži > OneDrive for Business.

  Ako ne vidite OneDrive for Business na listi, kliknite na dugme Plus (+) da biste dodali uslugu. Zatim kliknite na dugme Prijavljivanje, i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 4. Navedite ime za prezentaciju i odaberite lokaciju u biblioteci OneDrive for Business .

 5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć sa aplikacijom OneDrive for Business ? Pogledajte Prvi koraci uz OneDrive for Business sledeće generacije klijenta za sinhronizaciju u operativnom sistemu Mac OS X

Da biste sačuvali PowerPoint prezentaciju u OneDrive for Business na Android telefonu ili tabletu

 1. Počnite sa u PowerPoint prezentaciju otvorite u režimu samo za čitanje na uređaju. Ako želite da koristite naš primer prezentacije, preuzmite ga ovde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u programu PowerPoint na uređaju.

 2. Odaberite stavke datoteka > Sačuvaj.

 3. Odaberite stavku OneDrive for Business.

  Ako ne vidite OneDrive for Business navedene, odaberite stavku Dodaj mesto > OneDrive – preduzećai prijavite se koristeći poslovni ili školski nalog.

 4. Navedite ime za prezentaciju i odaberite lokaciju u biblioteci OneDrive for Business .

 5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć sa aplikacijom OneDrive for Business ? U članku Korišćenje usluge OneDrive for Business na Android

Da biste sačuvali PowerPoint prezentaciju u OneDrive for Business na iPhone ili iPad

 1. Počnite sa u PowerPoint prezentaciju otvorite u režimu samo za čitanje na uređaju. Ako želite da koristite naš primer prezentacije, preuzmite ga ovde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u PowerPoint za iPad.

 2. U PowerPoint za iPad, prijavite se koristeći poslovni ili školski nalog.

 3. Ako je datoteka u režimu samo za čitanje, odaberite da duplirate, a zatim odaberite OneDrive for Business biblioteke.

 4. Navedite ime za prezentaciju, a zatim odaberite stavku duplirane.

Savet: Potrebna vam je pomoć sa uslugom OneDrive for Business aplikacije? Pogledajte članak Korišćenje usluge OneDrive for Business aplikacije na iPhone ili iPad

Da biste sačuvali PowerPoint prezentaciju u OneDrive for Business na Windows Phone

 1. Počnite sa u PowerPoint prezentaciju otvorite u režimu samo za čitanje na uređaju. Ako želite da koristite naš primer prezentacije, preuzmite ga ovde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572. Zatim otvorite datoteku u programu PowerPoint na uređaju.

 2. U programu PowerPoint, dodirnite tri tačke (...), a zatim odaberite stavku Sačuvaj kao.

 3. U polje ime datoteke Navedite ime za prezentaciju.

 4. U okviru Čuvanje odaberite OneDrive for Business biblioteke, a zatim odaberite Sačuvaj.

Savet: Potrebna vam je pomoć sa uslugom OneDrive for Business aplikacije? Pogledajte članak Korišćenje usluge OneDrive for Business na Windows Phone

Da biste sačuvali PowerPoint prezentaciju u OneDrive for Business pomoću pregledača na uređaju

 1. Počnite sa PowerPoint prezentaciju sačuvali na uređaj. Ako želite da koristite naš primer prezentacije, preuzmite ga ovde: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=723572

 2. Koristite Veb pregledač na uređaju, idite na http://portal.office.com i prijavite se koristeći poslovni ili školski nalog.

 3. Na početnom ekranu ili pomoću Office 365 pokretanje aplikacija, odaberite stavku OneDrive.

 4. U zavisnosti od uređaja, odaberite Otpremi ili odaberite stavku novo > Otpremite datoteke.

 5. Izaberite prezentaciju. U zavisnosti od uređaja, možda ćete morati da biste odabrali Otvori da biste otpremili datoteku.

Da li želite još?

Šta je to OneDrive for Business?

Moj tim radi na plan marketinškog za narednu godinu.

Izbacujem stvari sa ovom prezentacijom Moli me poslala kao početnu tačku.

Pošto ova datoteka otvorena sa e-poruku, je u režimu samo za čitanje.

Treba da ga sačuvate negde i da radite na njemu. Da biste to uradili, dodirnite ćete Dupliranje.

Evo nekih potencijalne mesta da biste sačuvali datoteku.

Želim da čuvam ovo u oblaku, tako da možete da pristupite sa bilo kog mesta. Izabraću moja OneDrive biblioteka i kreiranje fascikle tamo.

Ćete odabrati Dupliraj da biste ubacili svoju prezentaciju.

Sada sam spremna da biste uredili ovu datoteku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×