Početak korišćenja programa Excel

Čuvanje i štampanje Excel radne sveske

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.

Napomena SkyDrive je sada OneDrive, a SkyDrive Pro je sada OneDrive for Business. Pročitajte više o ovoj promeni u članku Iz usluge SkyDrive na OneDrive.

Sačuvajte radnu svesku kako ne biste izgubili sav trud koji ste uložili, a zatim je odštampajte da biste je delili sa drugima.

Drugi video zapisi u ovom kursu

Ovaj video zapis je deo kursa za obuku pod imenom Kreiranje prve Excel 2013 radne sveske. Možete da preuzmete čitav kurs ili gledate video zapise na mreži:

  1. Video: početak korišćenja programa Excel. Najbolji način da naučite nešto o programu Excel 2013 jeste da počnete da ga koristite. Kreirajte praznu radnu svesku i naučite osnove o radu sa kolonama, ćelijama i podacima.

  2. Video: čuvanje i štampanje Excel radne sveske. (Tu ste!) Sačuvajte radnu svesku kako ne biste izgubili sav trud koji ste uložili, a zatim je odštampajte da biste je delili sa drugima.

  3. Video: umetanje kolona i redova. Kako projekat raste, radnu svesku možete proširivati umetanjem kolona, redova i ćelija da biste mogli da vidite više kao i različite tipove podataka.

  4. Video: dodavanje formula i referenci. Formule vam pomažu da izdvojite korisne informacije iz podataka. Dodajte reference ćelija i funkcije da biste izračunali vrednosti koje se automatski ažuriraju kad promenite podatke.

  5. Video: napredne formule i reference. Pratite detaljno kreiranje uzorka formule, uz reference i funkcije.

Potreban vam je podsetnik za naučeno? Pogledajte rezime kursa.

Spremni ste za drugo uputstvo? Pogledajte čitavu listu kurseva za Excel 2013.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×