Više opcija za postavke za Excel podatke plana programskog dodatka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Više opcija za postavke za programski dodatak plana podataka će se primeniti na sve radne sveske koje koriste podatke plana.

Konzole kartica

Excel podaci plana programski dodatak više opcija za postavke konzole kartica

Konzole će prikazati serijskog podataka kada ste povezani sa uređajem. Ovo je korisno za rešavanje problema sa veze sa uređajem.

Konzole za opcije:

  • Potvrdite izbor Prikaži prijem podataka da biste videli primljene podatke i Prikaži prenos podataka da biste videli prenete podatke.

  • Kliknuti na dugme Obriši će Brisanje sadržaja konzolu.

  • Redovi podataka – izaberite koliko ima redova koje želite da prikažete.

Kartica „postavke“

Karticu postavke naprednih postavki programskog dodatka za Excel podatke plana

Opcije korisničkog interfejsa:

Sadrži postavke koje se odnose na korisnički interfejs, kao što je podešavanje kada se pojave dijaloge i pojednostavljivanje proces povezivanja.

  • Uvek Prikaži dijalog uređaj povezan – postavlja ili ne želite da vidite na uređaj povezan dijalog za potvrdu, koji obuhvata uputstva o tome kako da počnete da vide vaše podatke. Podrazumevano je potvrđen izbor.

  • Uvek Prikaži dijalog snimak sačuvan – postavlja ili ne želite da vidite potvrdu snimak sačuvan koja uključuje prima uputstva kako da ponovite te podatke. Podrazumevano je potvrđen izbor.

  • Automatski tok podataka na uređaju povezivanje ili datoteke uvoza – da li želite da brže vizuelizacije podataka? Provere ovo će automatski Start podatke sa uređaja ili reprodukcije podatke iz datoteke sa nakon što ga izaberete. Podrazumevana vrednost je opozvan.

COM Port opcije:

Sadrži postavke koje se odnose generalno serijskog za povezivanje. Ove postavke možda će biti potrebno ako se povezujete uređaj koji je kompatibilan sa podrazumevane postavke. Povežite serijskog uređaj da biste omogućili ove postavke.

Takođe možete prilagoditi prenosa po potrebi tako što ćete uređaja. Podrazumevana vrednost je 9600.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Šta je to programski dodatak podataka plana?

Omogućite programski dodatak podataka plana

Kako da se povežete sa izvorom podataka sa programskim dodatkom podataka plana

Kako da usmerite protok podataka sa programskim dodatkom podataka plana

Postavke radne sveske za Excel podatke plana programskog dodatka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×