Više informacija o SharePoint Online biblioteke dokumenata

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pretraga podataka koji se nalaze u Excel radnim sveskama koji su uskladišteni u biblioteci dokumenata SharePoint Online (SPO) iz programskog dodatka Power Query. To je lako i dosledni da koristite Power Query za otkrivanje podataka u Excel datoteke na SPO.

Jednostavan proces kreiranja sa izvorom podataka SPO dokument biblioteke

  1. Vaš IT administrator registruje izvor podataka biblioteci dokumenata SharePoint Online IT administrator portalu.

  2. Odobrite korporativne korisnike da biste pretražili pretraga na mreži Power Query izvora podataka.

  3. Power Query korisnik može da pristupi Excel podataka kroz unesite sve ključne reči za pretragu na mreži Power Query.

Za više informacija o tome kako da kreirate izvor podataka SPO potražite u članku Pravljenje izvora podataka SharePoint Online biblioteke dokumenata.

SharePoint Online biblioteke dokumenata je uobičajeni izvora podataka za skladištenje datoteka sa podacima programa Excel, naročito datoteke koje sadrže listove sa podacima. Umesto u potrazi oko za datoteke na različitim lokacijama, kao što su ličnih računara, mreže diskovi i fascikle e-pošte, vaš tim možete da sačuvate Excel datoteke u SharePoint biblioteci dokumenata gde svi mogu da ih pronađete. Više informacija o SharePoint Online biblioteke dokumenata, pogledajte članak dantroduction u biblioteke na lokaciji Office.com.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×