Više informacija o PerformancePoint rezultatima

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezultati se koriste za prikaz performansi za jednu ili više stavki, kao što su indikatori ključnih performansi (KPI) tako što poredi rezultate u ciljni vrednosti. Rezultati na tabele koje uključuju grafičke indikatore. PerformancePoint rezultati su rezultate koji su kreirani pomoću dizajnera PerformancePoint kontrolne table.

Kontrolna tabla korisnika možete da istraživanje podataka, primenite filtere i izvoz kopije PerformancePoint rezultata u programu Microsoft PowerPoint ili Microsoft Excel. Jednostavni rezultati se obično koriste za poređenje stvarni rezultate u ciljni vrednosti. Međutim, PerformancePoint rezultata se razlikuju po složenosti i mogu da uključuju naprednu funkcionalnost.

PerformancePoint rezultati mogu izgledati kao na sledećoj slici:

PerformancePoint rezultat koji ima više KPI-ova u kolonama

Sledeća lista opisuje neke funkcije možda ćete videti u PerformancePoint rezultata:

 • Indikatori trenda, kao što su strelice, koji prikazivanje da li performanse ima poboljšane, ostala je ista ili smanjila iz prethodnih perioda.

 • Složena KPI-ove koji mere performanse poređenje većeg broja vrednosti ili korišćenjem izračunatog metrika. Na primer, pretpostavimo da performansi prodaje određena je ne samo tako što poredi bruto iznos prodaje za kvote, ali takođe faktor u margina bruto profita i izmereni prodaje metrika. Možete da imate KPI-ove koje Prikaži mere performansi prodaje i zatim izračunavanje na ukupne performanse mere.

 • Vremenska inteligencija za prikaz performansi za dinamičke vremenske periode ili od određenog datuma. Na primer, možda imate kolonu sa oznakama poslednji 6 meseci u rezultate koji se automatski ažuriraju.

 • Proširivi i skupljanje redove ili kolone koje možete da koristite da biste videli manju ili veću nivoa detalja u rezultatima. Na primer, pretpostavimo da imate stavku koja se zove svih proizvoda redove u rezultate. U zavisnosti od toga kako je konfigurisan na rezultata, možete da kliknete proizvodi i pogledajte sledeći nivo detalja. Evidencija ažurira i prikazuje dodatne redove, jednu za svaku stavku u grupi "Proizvodi".

 • KPI-ovi koje se koriste kao filteri za druge izveštaje, kao što su analitičkih grafikona ili koordinatnih mreža na kontrolnoj tabli. Na primer, pretpostavimo da imate rezultata koji je povezan sa analitički grafikon. Kada izaberete stavku KPI-ja, analitički grafikon se automatski ažurira da biste prikazali informacije koje su važne za taj KPI. Kada kliknete na drugu KPI, izveštaj ažurira ponovo da biste prikazali informacije za taj KPI i tako dalje.

 • Mogućnost otvaranja stablo raščlanjivanja da biste analizirali kako pojedinačnih članova doprinose vrednost. U zavisnosti od toga kako je podešen na rezultate, a ako ga koristi SQL Server Analysis Services podataka, možete da kliknite desnim tasterom miša vrednost, a zatim izaberite stavku stabla raščlanjivanja.

PerformancePoint rezultate možete da koristite podatke koji su uskladišteni na nekoj od sledećih izvora podataka:

 • SQL Server Analysis Services

 • SharePoint liste

 • Datoteke sistema Excel Services

 • Tabele u SQL Server

 • Listu vrednosti koje je napravio autor rezultata

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×